Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Sonat i vekst

Apr 1, 2016 | Velkommen

Petur har spisskompetanse innen devops og utviklingsprosesser. Petur har dyp innsikt innen Atlassian sitt porfolio, spesielt Jira og Confluence, hvor han har lang erfaring med oppsett, design og utvikling. Han har jobbet mye med Java, Python og frontend. Petur har erfaring innen ulike bransjer som telekom, bank, offentlige og transport. Arbeidsområdet til Petur vil være design og systemutvikling basert på  Java/Opensource teknologi og Javascript for front-end utvikling samt bygg og deployment. Petur kommer fra en konsulentstilling i Cap Gemini.

Sonat har i dag 49 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 5 år.

Sonat har kontor i Bergen og Oslo.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS
Karl Johansgt 25
0159 Oslo

Kontakt: hallvard.romstad@sonat.no
+47 924 14 706

Sonat Consulting Bergen AS
Sandviksboder 5
5034 Bergen

Kontakt:
jonny.klemetsen@sonat.no
+47 982 19 551