Nedtellingsklokke

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Har du lyst til å jobbe med den nyeste teknologien?

Jun 21, 2016 | Nyheter

Til de rette kandidaten kan vi tilby et sterkt fagmiljø samt gode lønnsbetingelser og medeierskap. Vårt mål er å tilby den beste faglige utviklingen for våre ansatte og tilrettelegge for at du skal kunne lykkes som en dyktig fagperson. Du vil også få anledning til å være med å utforme selskapets strategi.

Vi søker fortrinnsvis kandidater med høyere utdanning, gode akademiske resultater, samt minimum 1-2 års erfaring, men vi ønsker å komme i dialog med alle som kan vise til gode resultater som utvikler eller konsulent. 

Vi satser mye på faglig utvikling og innovasjon. Som eksempel har vi en dagssamling siste dag i måneden der vi tar for oss et fagtema, De neste fagdagene våre kommer til å omhandle; Kunstig intelligens. Maskinlæring, Datamining, Continious Integration og Digitalisering av prosesser. Vi er også endel av et industrikonsortium delvis finansiert av Norges Forskningsråd der vi skal utvikle digitale hjelpemidler for helsesektoren i partnerskap med Helse Bergen.

Dersom du er interessert i å høre litt nærmere om mulighetene her hos oss kan ta kontakt med: Thomas Mellin-Olsen, mob.tel: 917 98449 eller e-mail: Thomas Mellin-Olsen. Alternativt Jonny Klemetsen, mob.tel: 982 19551 eller email: jonny.klemetsen@sonat.no.

Sonat har i dag 49 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 5 år.

Sonat har kontor i Bergen og Oslo.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS
Karl Johansgt 25
0159 Oslo

Kontakt: hallvard.romstad@sonat.no
+47 924 14 706

Sonat Consulting Bergen AS
Sandviksboder 5
5034 Bergen

Kontakt:
jonny.klemetsen@sonat.no
+47 982 19 551