Nyansatt i oktober

Oct 4, 2016 | Velkommen

Francisco Roque(32) begynner hos Sonat fra og med 1.oktober. Francisco har bakgrunn fra Dansk Teknisk Høyskole og en Master i Bioinformatics og en PhD innen systembiologi. Han kan vise til en rekke publikasjoner i internasjonalt anerkjente tidsskrift.

Francisco er en allsidig og målrettet konsulent med ledelseserfaring og en sterk teknisk bakgrunn. Han har kunnskap og erfaring innen virksomhets- og systemarkitektur, distribuerte og skalerbare systemer, data og tekstmining, dataintegrasjon, Big Data og Analytics. I Sonat vil arbeidsområde være maskinlæring, prediksjonssystemer samt data og tekstmining.

Francisco kommer fra stillingen som CTO i DharmicData.

Sonat har i dag 49 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 5 år.

Sonat har kontor i Bergen og Oslo.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS
Karl Johansgt 25
0159 Oslo

Kontakt: hallvard.romstad@sonat.no
+47 924 14 706

Sonat Consulting Bergen AS
Sandviksboder 5
5034 Bergen

Kontakt:
jonny.klemetsen@sonat.no
+47 982 19 551