Gaselleåret 2016

Dec 22, 2016 | Nyheter

2016 var det året vi fikk utmerkelsen Gasellebedrift i Hordaland. Vi har siden vi startet opp i 2012 hatt fokus på utvikling og vekst. Vi har klart gjennom disse årene å skaffe oss stadig flere nye kunder og dyktige kollegaer. Gjennom gode tjenesteleveranser kommer også fornøyde kunder. Vi vil derfor takke våre kunder for den tillit de har vist oss i disse årene.

Vi har nå skapt oss et fundament for videreutvikling. Vi er inne i en tid med digitalisering og det har vel ikke vært en periode i historien med så stor fokus på IT og digitale løsninger som nå. For oss som har vært i bransjen i mange år så er det en utvikling vi har sett komme om enn kanskje noe seint for endel bedrifter. Det er klart at den digitale transformasjonen for mange bransjer blir et race mot å finne sin posisjon som er bærekraftig.

Vi ønsker å hjelpe våre kunder i dette løpet.

Sonat har i dag 49 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 5 år.

Sonat har kontor i Bergen og Oslo.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS
Karl Johansgt 25
0159 Oslo

Kontakt: hallvard.romstad@sonat.no
+47 924 14 706

Sonat Consulting Bergen AS
Sandviksboder 5
5034 Bergen

Kontakt:
jonny.klemetsen@sonat.no
+47 982 19 551