Kompetanseåret 2016

Dec 22, 2016 | Nyheter

Vi i Sonat Consulting jobber med mange forskjellige kunder og teknologier. Våre konsulenter er noen av de dyktigste innen sine fagfelt, og sitter på bred kunnskap og erfaring. Det er en utfordring å synliggjøre dette både internt og eksternt mot kunder, og dette ville vi gjøre noe med.

Vi sendte ut en forespørsel til alle våre konsulenter og ba dem sende tilbake en liste over 5 teknologier de jobber med hos kunder. Vi fikk tilbake spennende og varierte svar.

Resultat presenterer vi her som en ordsky. Den viser på en intuitive måte hva Sonat jobber med og hva våre kunder anser som viktige teknologier. Ordskyen viser at vi i Sonat jobber både med frontend (React, MobX, Play Framework) og backend (Team City, Docker). Vi jobber innenfor forskjellige språk som Java, C#, Scala, javasript og Go.

Konklusjonen er at Sonat jobber innenfor mange teknologier og fagfelt. Dette hadde vi en anelse om tidligere, men denne ordskyen konkretiserer det på en veldig fin måte.

Vi håper du er like fasinert over resultet som vi er!

Sonat har i dag 49 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 5 år.

Sonat har kontor i Bergen og Oslo.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS Karl Johansgt 25 0159 Oslo Kontakt: hallvard.romstad@sonat.no +47 924 14 706
Sonat Consulting Bergen AS Sandviksboder 5 5034 Bergen Kontakt: jonny.klemetsen@sonat.no +47 982 19 551