Ny medarbeider i mars

Mar 1, 2017 | Velkommen

Thommas Hetlevik har sin første arbeidsdag og vi ønsker han velkommen i Sonat. Thommas har dyp kompetanse på data analyse, rapportering og datavarehus. I Sonat skal han arbeide med maskinlæring og kunstig intelligens. Thommas har bred erfaring fra bransjer som; bank, forsikring, olje/gass og shipping.

Thommas skal blant annet arbeide med å designe og utvikle datastreaming og maskinlæringsarkitektur til Helse Vest og Helse Bergen. Det er et område hvor maskinlæring har et enormt potensial.

Sonat har i dag 49 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 5 år.

Sonat har kontor i Bergen og Oslo.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS
Karl Johansgt 25
0159 Oslo

Kontakt: hallvard.romstad@sonat.no
+47 924 14 706

Sonat Consulting Bergen AS
Sandviksboder 5
5034 Bergen

Kontakt:
jonny.klemetsen@sonat.no
+47 982 19 551