Lennart Rolland starter i Sonat

Apr 18, 2017 | Velkommen

Det er veldig gledelig at Lennart Rolland har valgt Sonat som arbeidsgiver. Lennart da gjennom 4 år år vært endel av teamet i et startup i Bergen og er nå klar for nye oppgaver. Lennart er tenkt å gå inn i teamet relatert til maskinlæring og IoT.

Lennart er en erfaren alsidig utvikler med spesialisering innenfor design og utvikling av løsninger for sanntidsvisualisering, embedded/IoT, maskinlæring og compute. Han har også erfaring som konsulent i bransjer som media, bank og finans.

Lennart har et lidenskapelig forhold til tekonologi, som ofte smitter over på kolleger.

Lennart er en erfaren alsidig utvikler med spesialisering innenfor design og utvikling av løsninger for sanntidsvisualisering, embedded/IoT, maskinlæring og compute. Han har også erfaring som konsulent i bransjer som kringkasting, bank og finans.

Sonat har i dag 49 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 5 år.

Sonat har kontor i Bergen og Oslo.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS
Karl Johansgt 25
0159 Oslo

Kontakt: hallvard.romstad@sonat.no
+47 924 14 706

Sonat Consulting Bergen AS
Sandviksboder 5
5034 Bergen

Kontakt:
jonny.klemetsen@sonat.no
+47 982 19 551