Stor dag i Sonat

May 2, 2017 | Nyheter

Inngangen til mai er en stor dag i vår historie. Vi har hele 3 nye ansatte som styrker vår faglige kompetanse innen Microsoft teknologi og front-end utvikling. Vi ønsker Jonas Lundeland, Joakim Hop og Olav Alexander Mjelde velkommen på laget.

Jonas kommer fra Cap Gemini. Jonas er utdannet siv.ing ved NTNU Data. Jonas har flere års erfaring som fullstack-utvikler i media- og bankbransjen. Han har utviklet skreddersydde CMS-systemer og vært med på å utvikle nye nettbankløsninger. Han har sin spisskompetanse innen javascript, og han har jobbet mye med React og Node, samt oppsett av moderne økosystemer for frontend-applikasjoner. Han har også arbeidserfaring med .NET og Java.

Joakim kommer fra Bouvet. Joakim har en master fra UiB. Hans kompetanse strekker seg fra front-end til back-end utvikling. Han har erfaring med både java og Microsoft teknologi. Han har erfaring fra bransjer som bank, finans, kraft, telecom og offentlig sektor.

Olav Alexander Mjelde kommer fra stillingen som overingeniør i IT avdelingen i Bergen Kommune. Han har en bachelor fra NTNU. Olav har lang fartstid som fullstack-utvikler og systemforvalter. Han har videreutviklet portalløsninger med responsivt design, audit logging og single sign on. Olav har tung erfaring med å konvertere klientapplikasjoner til webløsninger, samt utvikling av gebyrkalkulatorer for Bergen Kommune. Han har brukt Microsoft og Java-teknologi, relasjonsdatabaser, NoSQL, Javascript, responsivt design og semantisk web. Han har god kompetanse på offentlig sektor.

tillegg har vi styrket vår organisasjon i forhold til forretningsutvikling, salg og kundeoppfølging gjennom at Geir Lillebø blir vår lagspiller.

Sonat har i dag 49 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 5 år.

Sonat har kontor i Bergen og Oslo.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS
Karl Johansgt 25
0159 Oslo

Kontakt: hallvard.romstad@sonat.no
+47 924 14 706

Sonat Consulting Bergen AS
Sandviksboder 5
5034 Bergen

Kontakt:
jonny.klemetsen@sonat.no
+47 982 19 551