Vi forsterker miljøet innen maskinlæring

Aug 1, 2017 | Velkommen

I dag har Christian Sloper først arbeidsdag hos oss. Christian skal arbeide i vårt team for maskinlæring og kunstig intelligens. Han går inn i et prosjekt rettet mot industri og shipping. Oppgavene her er å trene opp roboter eller algoritmer slik at det vil være mulig å gjøre gode prediksjoner på vedlikeholdsbehov, nedetider og ytelse. Christian har en PhD fra UiB innen matematikk og algoritmer. Han har ekspertkompetanse på dataanalyse, algoritmer, datastrukturer, datavarehus og datarapportering.

Sonat har i dag 49 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 5 år.

Sonat har kontor i Bergen og Oslo.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS Karl Johansgt 25 0159 Oslo Kontakt: hallvard.romstad@sonat.no +47 924 14 706
Sonat Consulting Bergen AS Sandviksboder 5 5034 Bergen Kontakt: jonny.klemetsen@sonat.no +47 982 19 551