Sonat etablerer seg i Oslo

Sep 30, 2017 | Velkommen

Vi har over en tid fått stadig flere kunder i Oslo. Vi har derfor valgt å etablerer oss i Oslo med virkning fra 1. oktober 2017.

Sonat Consulting har ansatt Hallvard Romstad som leder for selskapets satsning i Oslo. Hallvard har mange års erfaring innen salg, forretningsutvikling og ledelse. Han har jobbet i ulike sektorer i IT bransjen, herunder konsulent, hardware, outsourcing, og software. Han kommer sist fra Skooler et softwareselskap innen Educational Technology der han var leder for det internasjonale salgs- og partnerapparatet. Hallvard får med seg Arild Takvam-Borge som har vært seniorkonsulent i Sonat siden 2015 og har mer enn 10 års erfaring med arkitektur, systemintegrasjon og systemutvikling.

Sonat Consulting Oslo skal i samarbeid med fagmiljøet i Bergen bygge en solid konsulentvirksomhet basert på senior kompetanse. Vi tar mål av oss å samle de beste konsulentene med god kompetanse innen java, .net og front-end. I tillegg vil vi utvikle et miljø innen maskinlæring og kunstig intelligens.

Sonat har i dag 49 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 5 år.

Sonat har kontor i Bergen og Oslo.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS
Karl Johansgt 25
0159 Oslo

Kontakt: hallvard.romstad@sonat.no
+47 924 14 706

Sonat Consulting Bergen AS
Sandviksboder 5
5034 Bergen

Kontakt:
jonny.klemetsen@sonat.no
+47 982 19 551