Oleg og Gemma – Våre nye kollegaer i november

Nov 1, 2017 | Velkommen

Sonat er i konstant utvikling. I dag har Oleg Chubukov og Gemma Danks sin første arbeidsdag i Sonat.

Oleg er utdannet som økonom og systemutvikler. Han er en allsidig utvikler med kjernekompetanse innenfor design og utvikling av web og e-Commerce løsninger. Han har flere års erfaring fra integrasjon og videreutvikling av tunge netthandelsplattformer fra IBM. Han har jobbet mye med Java, Spring og front-end. Oleg’s filosofi er å levere kvalitetsarbeid. Han er målrettet, tålmodig, liker å løse problemer og få ting til å virke. Hans arbeidsområder er: systemutvikling i Java, Spring, Hibernate, SQL, JavaScript. Utvikling til WordPress. Arkitektur, integrasjon.

Gemma er data scientist og spesialist på maskinlæring og avansert dataanalyse. Hun har en PhD i beregningsbiologi og mangeårig erfaring fra forskingsprosjekt med fokus på beregningsmodellering, dataintegrasjon og dataanalyse innen kompleks systemanalyse, genomikk og marin molekylærbiologi. Hun trives med utfordringer der hun får brukt sitt engasjement og dype faglige kunnskap. Gemma er målrettet, planlegger for effektivt prosjektarbeid og er flink til å dele kunnskap. Hennes arbeidsområder er; maskinlæring, kunstig intelligens og datamining.

Sonat har i dag 49 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 5 år.

Sonat har kontor i Bergen og Oslo.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS Karl Johansgt 25 0159 Oslo Kontakt: hallvard.romstad@sonat.no +47 924 14 706
Sonat Consulting Bergen AS Sandviksboder 5 5034 Bergen Kontakt: jonny.klemetsen@sonat.no +47 982 19 551