Kompetanseåret 2017

Dec 18, 2017 | Nyheter

Også i år har vi spurt våre konsulenter hva slags teknologier de jobber med. Vi har laget en ordsky for 2017 basert på svarene. Vi laget en tilsvarende ordsky for 2016, og det er interessant å se utviklingen siden i fjor. Vi tror det gjenspeiler teknologiutviklingen og etterspørselen i markedet generelt.

I år ser vi resultatet av vår satsing på maskinlæring, container-teknologi og skytjenester. Vi har hatt flere fagdager i år og i fjor dedikert til disse områdene, og vi ser at kundene våre etterspør den kompetansen hos oss.

Ellers kan vi se at Java, C# og React (javascript) fremdeles står sterkt hos oss og våre kunder. Noen teknologier har forsvunnet, som f.eks. knockout.js og webpack. Knockout har blitt foreldet, mens webpack har blitt en så integrert del av prosjektene at man ikke tenker over at det brukes lenger. Av nye ting ser vi at Virtual Reality, Vaadin og GDPR som nye kompetanseområder vi har tilegnet oss i 2017.

Vi ser helt klart at Sonat er i utvikling, og våre konsulenter jobber med mange spennende og nye teknologier hos kundene våre. Det blir interessant å se hvordan ordskyen ser ut i slutten av 2018!. Det kommer garantert til å bli teknologier som kommer til og noen som forsvinner.

Sonat har i dag 49 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 5 år.

Sonat har kontor i Bergen og Oslo.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS
Karl Johansgt 25
0159 Oslo

Kontakt: hallvard.romstad@sonat.no
+47 924 14 706

Sonat Consulting Bergen AS
Sandviksboder 5
5034 Bergen

Kontakt:
jonny.klemetsen@sonat.no
+47 982 19 551