Årets julegave

Dec 22, 2017 | Nyheter

Sonat følger tradisjonen og støtter en veldedig organisasjon. Årets julegave går til Sykehusklovnene. Sykehusklovnene er en gruppe profesjonelle scenekunstnere som har spesialisert seg i arbeid med barn på sykehus. Klovnene bidrar til positive opplevelser og pusterom for barn og unge i en ellers krevende livssituasjon. deres hovedmål er: “Alle barn innlagt på sykehus skal få besøk av sykehusklovner.” 

Den første sykehusklovnen vi kjenner til dukket opp på et barnesykehus i London for over 100 år siden. En sykehusklovn lager ikke fargesprakende dyr av knirkende ballonger, men trår varsomt og oppmerksomt rundt på de forskjellige barnepostene. Gjennom improvisasjon, lydhørhet og sin helt spesielle klovnekommunikasjon besøker de pasienter, pårørende og helsepersonell. Sammen skaper klovn og barn unike øyeblikk hvor sykehusets rutiner må vike plass for noe annet.

Fra 2001 har sykehusklovnene vokst fra en klovn på Ullevaal sykehus vokst til 30 sykehusklovner med avdelinger i Oslo, Bergen, Trondheim, Akershus, Drammen, Skien, Haugesund, Arendal.

I 2016 hadde sykehusklovnene mer enn 900 besøksdager og 17000 møter med pasienter mellom 0-18 år.

Sonat ønsker samarbeidspartnere og kunder en riktig god jul og godt nyttår.

Sonat har i dag 49 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 5 år.

Sonat har kontor i Bergen og Oslo.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS
Karl Johansgt 25
0159 Oslo

Kontakt: hallvard.romstad@sonat.no
+47 924 14 706

Sonat Consulting Bergen AS
Sandviksboder 5
5034 Bergen

Kontakt:
jonny.klemetsen@sonat.no
+47 982 19 551