Nye sterke fagfolk i Sonat

Jan 2, 2018 | Velkommen

Sonat starter året med å styrke vårt fagmiljø med to dyktige fagfolk.

Peder er utdannet fra Universitetet i Bergen der han tok en mastergrad i Informatikk med spesialisering i algoritmer. Peder drev eget IT selskap i 5 år og har bred erfaring som fullstackutvikler og innen teknisk ledelse. Før det jobbet han med kommunikasjonshjelpemidler for personer med funksjonshemninger. Han har levert en rekke løsninger, alt fra mobil og webapplikasjoner til betalingssystemer, embeddedløsninger og soft real-time systemer.

Jonas har master i informatikk fra UIB, han har siden 2011 erfaring fra offentlig og privat sektor som forsker ved matematisk institutt og javautvikler innen bank og forsikring. Hvor han har jobbet med forvaltningssystemer og vært systemansvarlig for applikasjoner og integrasjonsprosjekter. Jonas har erfaring med agile metoder, kontinuerlig leveranse og eventbaserte systemer.

Sonat har i dag 49 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 5 år.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS Karl Johansgt 25 0159 Oslo Kontakt: hallvard.romstad@sonat.no +47 924 14 706
Sonat Consulting Bergen AS Sandviksboder 5 5034 Bergen Kontakt: jonny.klemetsen@sonat.no +47 982 19 551