Ny senior systemutvikler ansatt i Sonat Oslo

Feb 11, 2018 | Velkommen

Sonat Consulting Oslo fortsetter veksten og styrker fagmiljøet med å ansette Lars Tore Skau som senior systemutvikler.
Lars Tore er 35 år og er utdannet innen data og elektronikk. Han er full stack utvikler, og har lang erfaring innen Embedded SW. Lars Tore har jobbet mye med digital HW design og OS/driverutvikling. De siste årene har han jobbet med med IoT/Cloud i JAVA, Python og GO(lang) samt test/CI
Lars Tore kommer fra Data Respons Norge og startet i Sonat Consulting Oslo 1. februar 2018.

Sonat har i dag 49 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 5 år.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS
Karl Johansgt 25
0159 Oslo

Kontakt: hallvard.romstad@sonat.no
+47 924 14 706

Sonat Consulting Bergen AS
Sandviksboder 5
5034 Bergen

Kontakt:
jonny.klemetsen@sonat.no
+47 982 19 551