Sonat Oslo styrker .NET miljøet

Mar 1, 2018 | Velkommen

Veksten fortsetter i Sonat Consulting Oslo og vi er veldig glade for at Thomas Eyde har valgt å begynne hos oss. Thomas er ansatt i stilling som senior systemutvikler/partner i Oslo. Thomas er en erfaren full-stack .NET utvikler med mer enn 20 års erfaring som utvikler. Han har bred bransjeerfaring fra blant annet bank/finans, eCommerce, IT og Telecom. Thomas er opptatt av kvalitet og gode prosesser. Han er løsningsorientert og jobber hardt for alltid å oppnå best mulig resultat for kunden. Thomas kommer fra en stilling i Ciber Norge og starter i Sonat Consulting Oslo 1. mars 2018.

Sonat har i dag 49 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 5 år.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS
Karl Johansgt 25
0159 Oslo

Kontakt: hallvard.romstad@sonat.no
+47 924 14 706

Sonat Consulting Bergen AS
Sandviksboder 5
5034 Bergen

Kontakt:
jonny.klemetsen@sonat.no
+47 982 19 551