Velkommen til Hadrien

Apr 6, 2018 | Velkommen

Hadrien Kohl har denne uken begynt som seniorkonsulent i Sonat Oslo. Han tilfører miljøet i Oslo sterk kompetanse innen Java utvikling.

Hadrien er utdannet innen Informatikk og systemutvikling fra Infosup i Paris. Han har rundt 10 års erfaring innen systemutvikling med sterk kompetanse innen Java, arkitektur og databaser. Hadrien har hatt roller som systemutvikler, arkitekt, IT-leder og prosjektleder. Han liker å jobbe med utfordrende prosjekter og ny teknologi.

Sonat har i dag 49 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 5 år.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS
Karl Johansgt 25
0159 Oslo

Kontakt: hallvard.romstad@sonat.no
+47 924 14 706

Sonat Consulting Bergen AS
Sandviksboder 5
5034 Bergen

Kontakt:
jonny.klemetsen@sonat.no
+47 982 19 551