Ørjan Bergmann onboard fra 20.august

Aug 20, 2018 | Velkommen

Vi er meget glade for at vi kan ønske Ørjan Bergmann velkommen til vårt team.

Ørjan er ekspert på bildebehandling med lang erfaring fra helsesektoren, akademia og konsulentbransjen. Han har doktorgrad i optimering, og har jobbet mye med simuleringsmodeller knyttet til vareflyt og ressurs-dimensjonering. I Sonat er hans hovedfokus på maskinlæring med utviklerkompetanse i C, C#, Java, R, SQL, Matlab, Python og shell-scripts.

Sonat har i dag 50 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 5 år.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS
Karl Johansgt 25
0159 Oslo

Kontakt: hallvard.romstad@sonat.no
+47 924 14 706

Sonat Consulting Bergen AS
Sandviksboder 5
5034 Bergen

Kontakt:
jonny.klemetsen@sonat.no
+47 982 19 551