Ny kollega for oss i Sonat

Sep 4, 2018 | Velkommen

Det er med stor glede at vi kan ønske Henrik Nyhus velkommen som ny kollega i Sonat Consulting Bergen AS. Han har sin første arbeidsdag 1. september 2018.

Henrik er en erfaren data scientist som tidligere har arbeidet i transport og olje- og energibransjen med fokus på overlevelsesanalyse, sanntids tilstandsovervåking, systemarkitektur og automatiske rapporteringssystemer. Han har en sterk kompetanse innen statistisk dataanalyse, datavisualisering, multivariate og romlig statistikk. Henrik har en mastergrad i modellering og dataanalyse fra Universitetet i Oslo.

I Sonat er hans hovedfokus maskinlæring med utviklerkompetanse.

Sonat har i dag 49 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 5 år.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS
Karl Johansgt 25
0159 Oslo

Kontakt: hallvard.romstad@sonat.no
+47 924 14 706

Sonat Consulting Bergen AS
Sandviksboder 5
5034 Bergen

Kontakt:
jonny.klemetsen@sonat.no
+47 982 19 551