Vi har gleden av å ønske Igor Erokhin velkommen til Sonat Oslo.

Sep 4, 2018 | Velkommen

Igor er en erfaren senior javautvikler/systemarkitekt som har arbeidet med alle applikasjonslag. Han har bred konsulenterfaring som systemutvikler og arkitekt både for offentlige og private virksomheter.

Igor har en Mastergrad i informatikk fra UiO i tillegg til utdannelse innen fysikk, statistikk og matematikk. Han har god kompetanse med både frontend og backend utvikling og i tillegg til å være en dyktig utvikler har han erfaring som arkitekt, rådgiver og tech-lead. Igor vil i hovedsak arbeide med systemutvikling, løsningsarkitektur og rådgivning.

Sonat har i dag 49 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 5 år.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS
Karl Johansgt 25
0159 Oslo

Kontakt: hallvard.romstad@sonat.no
+47 924 14 706

Sonat Consulting Bergen AS
Sandviksboder 5
5034 Bergen

Kontakt:
jonny.klemetsen@sonat.no
+47 982 19 551