BKK Varme tar i bruk robotisering og maskinlæring

Nov 21, 2018 | Nyheter

BKK Varme har siden i sommer 2018 hatt et banebrytende prosjekt der de har tatt i bruk maskinlæring for å predikere varmebehovet i Bergen og Sonat er samarbeidspartner i dette viktige prosjektet. Prediksjonen tar utgangspunkt i sesong, døgn og værsvigninger. Prosjektet skal også benytte robotstyring for å effektivisere varmedistribusjonen i nettet. Lønnsomheten i prosjektet er meget god og inntjeningen er gjort i løpet av 12-24 måneder. Europower.no har skrevet mer om prosjektet og artikkelen finnes i særtrykk ved å trykke på denne lenken.

Sonat har i dag 50 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 5 år.

Sonat har kontor i Bergen og Oslo.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS Karl Johansgt 25 0159 Oslo Kontakt: hallvard.romstad@sonat.no +47 924 14 706
Sonat Consulting Bergen AS Sandviksboder 5 5034 Bergen Kontakt: jonny.klemetsen@sonat.no +47 982 19 551