Henrik og Sondre begynner i Sonat

Jan 2, 2019 | Velkommen

Året 2019 begynner strålende hvor vi er så heldige å få to nye dyktige og trivelige kollegaer. Henrik er en fullstack utvikler med lang erfaring i media- og oljebransjen. Han har blant annet vært med på å utvikle skybaserte SaaS løsninger og programvare for 3D visualisering. Henrik har erfaring med et bredt utvalg av teknologier, men har sin spisskompetanse innen JavaScript, Node, og React. Sondre har god erfaring med utvikling av IT systemer for mediebransjen. Han har jobbet med back-end og front-end løsninger. Det omfatter alt fra brukerportaler til videoredigering i skyen. Han har også jobbet som Tech Team Lead innen front-end. Vi ønsker de begge velkommen.    

Sonat har i dag 52 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 5 år.

Sonat har kontor i Bergen og Oslo.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS Karl Johansgt 25 0159 Oslo Kontakt: hallvard.romstad@sonat.no +47 924 14 706
Sonat Consulting Bergen AS Sandviksboder 5 5034 Bergen Kontakt: jonny.klemetsen@sonat.no +47 982 19 551