Vi ønsker Terje velkommen til Sonat Consulting Oslo.

Apr 1, 2019 | Velkommen

I dag begynner Terje Wiesener i Sonat Consulting Oslo. Det er en stor glede for oss å ønske Terje velkommen på laget. Terje har master i Datateknikk og Teknologiledelse fra NTNU og har mer enn 15 års erfaring fra programutvikling.

Han har god forretningsforståelse og gode kommunikasjonsferdigheter. Primærspråk er C#, men han har også erfaring fra C++, Java, JavaScript og andre språk. Terje har jobbet mye med sanntid 3D-visualisering,  virtuell virkelighet (VR), geomatikk og GIS. Han har i tillegg god erfaring som prosjektleder og ledelse av utviklere både i Norge og distribuert fra India. Terje kommer fra Kongsberg Digital.

 

Sonat har i dag 54 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 5 år.

Sonat har kontor i Bergen og Oslo.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS
Karl Johansgt 25
0159 Oslo

Kontakt: hallvard.romstad@sonat.no
+47 924 14 706

Sonat Consulting Bergen AS
Sandviksboder 5
5034 Bergen

Kontakt:
jonny.klemetsen@sonat.no
+47 982 19 551