Vi ønsker Kristoffer velkommen til Sonat i Oslo!

Aug 15, 2019 | Velkommen

Kristoffer Lund har kommet i gang i Sonat Oslo.

Han har en allsidig utdannelse innen IT fra Universitet i Agder, og har spesialisert seg innen frontend med React som sitt favorittrammeverk. Han har jobbet i store prestisjeprosjekter innen bank, marine- og oljeindustri, både som tech-lead og som ansvarlig for å videreformidle skisser fra designere til utviklere. Ved å jobbe tett med designere har han utviklet en viktig erfaring med implementasjon av design som skal fremheve styrken til både designere og utviklere.

 

 

Sonat har i dag 64 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 5 år.

Sonat har kontor i Bergen og Oslo.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS
Karl Johansgt 25
0159 Oslo

Kontakt: hallvard.romstad@sonat.no
+47 924 14 706

Sonat Consulting Bergen AS
Sandviksboder 5
5034 Bergen

Kontakt:
jonny.klemetsen@sonat.no
+47 982 19 551