Vi ønsker Thomas og Terje velkommen til Sonat i Bergen!

Dec 2, 2019 | Velkommen

I dag har vi fått 2 nye kollegaer.

Thomas Ellingsen starter i dag. Thomas har i hovedsak jobbet med IT-systemer innen veldig ulike fagfelt som helse, shipping, forsikring og olje. Mye av arbeidserfaringen har vært som systemutvikler, som også har utviklet seg til roller med mer ansvar. Thomas er en allsidig utvikler med erfaring fra alle lagene i teknologi stacken. Tilbakemeldinger som han har fått i sine er at han er engasjert, målorientert, bidrar til miljøet, og er opptatt av brukerne av systemene han utvikler. Thomas setter stor pris på å jobbe med dyktige og motiverte mennesker, og er opptatt av å bygge elegante og fremtidsrettede løsninger tuftet på grundig forarbeid og gjennomførelse.

Terje Tjervaag har også første arbeidsdag. Terje er en dyktig, entusiastisk og positiv utvikler med bred erfaring fra app-, web- og sikkerhetsprosjekter innen en rekke bransjer. Flere års erfaring som team lead og teknisk prosjektleder, såvel som rådgiver, løsningsarkitekt og utvikler. Stor interesse for engasjerende brukeropplevelser bygget på solid teknisk fundament og med sosial og etisk omtanke.

Vi i Sonat gleder oss til å ha de med på laget og det styrker oss innenfor flere områder som brukeropplevelse (UX), arkitektur, sikkerhet, frontendutvikling, backendutvikling og mobilutvikling. Velkommen til begge to.

 

Sonat har i dag 63 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 8 år.

Sonat har kontor i Bergen og Oslo.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS
Karl Johansgt 25
0159 Oslo

Kontakt: hallvard.romstad@sonat.no
+47 924 14 706

Sonat Consulting Bergen AS
Sandviksboder 5
5034 Bergen

Kontakt:
jonny.klemetsen@sonat.no
+47 982 19 551