Bli med på gratis webinar om hvordan du bygger effektive team

Sep 10, 2020 | Nyheter

Onsdag 16.september, kl.1200 – 1300.

Hva er det som gjør at enkelte team leverer så mye bedre resultater enn andre team, selv om de tilsynelatende er ganske like? Finnes det fellestrekk mellom team som jevnlig leverer svært gode resultater? Hvilke grep kan du selv gjøre for å forbedre effektiviteten i ditt eget team?

Kjell Ljøstad har lang fartstid som leder. Han har vært med på å starte flere virksomheter og har vært avhengig av å sette sammen gode team for å lykkes. De fleste gangene har dette gått veldig bra, men han har også opplevd å feile. Det er disse erfaringene han deler med oss i dette webinaret.

Påmelding her: https://events.provisoevent.no/mitt-lederunivers/events/hvordan-bygge-effektive-team/register

Sonat har i dag 63 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 8 år.

Sonat har kontor i Bergen og Oslo.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS

Adresse:
Karl Johansgt 25
0159 Oslo

Kontakt:
Kjell Værøy Ljøstad

kjell.ljostad@sonat.no
+47 952 67 129

Sonat Consulting Bergen AS

Besøksadresse:
C. Sundts gate 17-19
5008 Bergen

Postadresse:
Sonat Consulting Bergen AS
Postboks 234 Sentrum
5804 Bergen

Kontakt:
Jonny Klemetsen

jonny.klemetsen@sonat.no
+47 982 19 551

Personvernerklæringen