Tommy Odland på MittLederUnivers

Oct 19, 2020 | Nyheter

Den 21.oktober holdt Tommy Odland et Webinar med tittelen: Maskinlæring for ledere – Muligheter og fallgruver
Tommy Odland er Data Scientist i Sonat Consulting. Opptak fra webinaret finnes her: https://vimeo.com/470651859/6cbb8a170a

Uttrykk som maskinlæring, optimalisering, kunstig intelligens og roboter er veldig populære for tiden. Men hva betyr egentlig disse begrepene? Hvilke problemer er det teknologiene skal løse? Hva trenger en leder å vite? I dette webinaret bruker Tommy sin bakgrunn i anvendt matematikk til å avdekke hva som er realistisk og hva som er hype. Han mener at for mange tar utgangspunkt i teknologier og leter så etter problemer som teknologien kan løse. Han snur derfor på flisa og tar deltakerne gjennom vanlige problemstillinger, for deretter å vise metodene som kan brukes for å løse problemene.

Tommy Odland er anvendt matematiker og jobber med kvantitativ modellering og data science for Sonat Consulting. Han har bred erfaring med bruk av maskinlæring, optimering og statistikk for å skape forretningsverdi.

 

Sonat har i dag 62 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 5 år.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS
Karl Johansgt 25
0159 Oslo

Kontakt: hallvard.romstad@sonat.no
+47 924 14 706

Sonat Consulting Bergen AS
Sandviksboder 5
5034 Bergen

Kontakt:
jonny.klemetsen@sonat.no
+47 982 19 551