Luke 3 i Sonat Julekalender

Dec 3, 2020 | Nyheter

I dag var det Stig Hausberg som trakk ut en veldedig organisasjon.Ut av nisselua dukket Britt Skaflestad og hadde i hånden Kreftforeningen. Pengene er på vei. Det er fremdeles godt med plass i databasen over veldedige organisasjoner. Det er bare å pitche det rundt til venner og bekjente eller komme med forslag selv. 
Forslag legges inn her: julekalender.sonat.no

Sonat har i dag 63 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 8 år.

Sonat har kontor i Bergen og Oslo.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS

Adresse:
Karl Johansgt 25
0159 Oslo

Kontakt:
Kjell Værøy Ljøstad

kjell.ljostad@sonat.no
+47 952 67 129

Sonat Consulting Bergen AS

Besøksadresse:
C. Sundts gate 17-19
5008 Bergen

Postadresse:
Sonat Consulting Bergen AS
Postboks 234 Sentrum
5804 Bergen

Kontakt:
Jonny Klemetsen

jonny.klemetsen@sonat.no
+47 982 19 551

Personvernerklæringen