Luke 7 i Sonat Julekalender

Dec 7, 2020 | Nyheter

I dag åpnet Hadrien Kohl luke nr. 7 i julekalender.sonat.no. I luken er Hanne Beth Takvam-Borge sin nominasjon Vi-Tror-Deg Stiftelsen. De får en julegave på kr.1500 fra Sonat.

Vi tror deg-stiftelsen står sammen mot voldtekt, seksuelle overgrep og seksuelle trakasseringer. Stiftelsen ønsker å ivareta, forebygge, avdekke, belyse og styrke rettssikkerheten. Stiftelsen jobber kontinuerlig med å fjerne stigmaet rundt å føle skam og skyld, samt få mer åpenhet og forståelse rundt problematikken. Dette gjennom holdningskampanjer, mediehenvendelser og andre prosjekter. Vi tror deg-stiftelsen ønsker at alle skal føle seg sett og hørt. Det er viktig å vite at man ikke er alene, og at det finnes hjelp. Vi tror deg-stiftelsen er ikke et behandlingstilbud, men bidrar gjennom prosjekter som setter problematikken på dagsorden.

Julekalender.sonat.no er fremdeles åpen for nye forslag frem mot julaften.

 

Sonat har i dag 63 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 8 år.

Sonat har kontor i Bergen og Oslo.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS

Adresse:
Karl Johansgt 25
0159 Oslo

Kontakt:
Kjell Værøy Ljøstad

kjell.ljostad@sonat.no
+47 952 67 129

Sonat Consulting Bergen AS

Besøksadresse:
C. Sundts gate 17-19
5008 Bergen

Postadresse:
Sonat Consulting Bergen AS
Postboks 234 Sentrum
5804 Bergen

Kontakt:
Jonny Klemetsen

jonny.klemetsen@sonat.no
+47 982 19 551

Personvernerklæringen