Luke 8 i Sonat Julekalender

Dec 8, 2020 | Nyheter

Da er luke 8 åpnet av Jannicke Nielsen

Her fant hun Dyrebeskyttelsen Bergen foreslått av Laura Agathe Moberg.

Laura begrunner sitt valg ut fra sin egen personlige opplevelse og hva er vel bedre enn det.
“Hos denne organisasjonen har vi adoptert vår overvektige, humørsyke og elskelige katt, Waldemar. Han ble funnet med knekte ben utenfor en butikk hvor de hadde gitt han mat, men ikke brydd seg nevneverdig mer om han med mindre han lå foran døren, da skjøv de han til sides. Da vi adopterte han hos dyrebeskyttelsen var han den “stygge andunge” og nå… En tykk, kastrert, sta og kresen, men høyt elsket, katteherre i sin beste alder med både tannstein og et nyreproblem som fører til uvanlig mye vannlating i tid og utid. De gjør en så fantastisk god jobb med de to- og firbeinte de tar til seg når andre har mishandlet, forlatt, sveket og glemt dem. Bidraget bidrar til å gi andre puser muligheten til et liv med en varm seng, litt for mye mat, kos når det passer dem og timesvis med fuglevideoer på YouTube”
Sonat bidrar med 1500 kr i julegave.
Det er fremdeles mulig å nominere flere kandidater til julekalender.sonat.no

 

Sonat har i dag 63 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 8 år.

Sonat har kontor i Bergen og Oslo.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS

Adresse:
Karl Johansgt 25
0159 Oslo

Kontakt:
Kjell Værøy Ljøstad

kjell.ljostad@sonat.no
+47 952 67 129

Sonat Consulting Bergen AS

Besøksadresse:
C. Sundts gate 17-19
5008 Bergen

Postadresse:
Sonat Consulting Bergen AS
Postboks 234 Sentrum
5804 Bergen

Kontakt:
Jonny Klemetsen

jonny.klemetsen@sonat.no
+47 982 19 551

Personvernerklæringen