Luke 9 i Sonat Julekalender

Dec 9, 2020 | Nyheter

Morten Kjetland har åpnet luke 9 i julekalender.sonat.no og her var Sykehusklovnene som var foreslått av Line Gunnarrud. Sykehusklovnene sprer glede i hverdagen for barn som er lagt inn på sykehus med alvorlig sykdom.
De får derfor 1500 kr i julegave fra Sonat. Det er gode muligheter til å foreslå andre veldedige organisasjoner til dagene fremover til julaften. Gå inn på julekalender.sonat.no og kom med ditt forslag.

 

Sonat har i dag 63 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 8 år.

Sonat har kontor i Bergen og Oslo.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS

Adresse:
Karl Johansgt 25
0159 Oslo

Kontakt:
Kjell Værøy Ljøstad

kjell.ljostad@sonat.no
+47 952 67 129

Sonat Consulting Bergen AS

Besøksadresse:
C. Sundts gate 17-19
5008 Bergen

Postadresse:
Sonat Consulting Bergen AS
Postboks 234 Sentrum
5804 Bergen

Kontakt:
Jonny Klemetsen

jonny.klemetsen@sonat.no
+47 982 19 551

Personvernerklæringen