Luke 14 i Sonat Julekalender

Dec 15, 2020 | Nyheter

Da er dagens luke åpnet.
Det var Kristoffer Lund som stod for trekningen og forslaget som kom opp av nisselua var
CARE nominert av Hanne Beth Takvam-Borge. Hun begrunner det med at å støtte kvinner skaper endring. CAREs filosofi handler om å skape varig endring der samfunnene får hjelp til å hjelpe seg selv, slik at de blir mindre avhengig av bistand i fremtiden. I tillegg bidrar Care med livsviktig nødhjelp når katastrofer og akutte situasjoner rammer. Etter å ha undersøkt ulike veldedige organisasjoner de siste årene, kan det se ut til at Care er den eller en av de organisasjonene som driver det mest målrettede arbeidet, med god måloppnåelse og lave administrasjonsgebyrer.
Julegaven er på vei.

Sonat har i dag 63 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 8 år.

Sonat har kontor i Bergen og Oslo.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS

Adresse:
Karl Johansgt 25
0159 Oslo

Kontakt:
Kjell Værøy Ljøstad

kjell.ljostad@sonat.no
+47 952 67 129

Sonat Consulting Bergen AS

Besøksadresse:
C. Sundts gate 17-19
5008 Bergen

Postadresse:
Sonat Consulting Bergen AS
Postboks 234 Sentrum
5804 Bergen

Kontakt:
Jonny Klemetsen

jonny.klemetsen@sonat.no
+47 982 19 551

Personvernerklæringen