Luke 24 i Sonat Julekalender

Dec 24, 2020 | Nyheter

dag er det julaften og vi har åpnet siste luka i julekalender.sonat.no. Det gjorde Helge Meistad Skjellevik Skjellevik. Roy Kjellid har foreslått Barnekreftforeningen. Det synes vi er en meget god avslutning på Julekalender.sonat.no. Jula er først og fremst en høytid for barn og med dette bidraget kan vi kanskje gjøre deres hverdag litt bedre.

Det har vært en god erfaring med julekalender.sonat.no. Det har kommet mange gode forslag til veldedige organisasjoner som vi ikke har hørt om tidligere. Alle som har mottatt en julegave fra Sonat har vært veldig glade og takknemlige. En liten gave er en stor oppmerksomhet som betyr så mye for de som legger ned innsats for en god sak. De setter stor pris på å bli sett og verdsatt.

Med dette ønsker vi våre kunder og samarbeidspartnere en riktig god jul og et godt nytt år.

Sonat har i dag 63 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 8 år.

Sonat har kontor i Bergen og Oslo.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS

Adresse:
Karl Johansgt 25
0159 Oslo

Kontakt:
Kjell Værøy Ljøstad

kjell.ljostad@sonat.no
+47 952 67 129

Sonat Consulting Bergen AS

Besøksadresse:
C. Sundts gate 17-19
5008 Bergen

Postadresse:
Sonat Consulting Bergen AS
Postboks 234 Sentrum
5804 Bergen

Kontakt:
Jonny Klemetsen

jonny.klemetsen@sonat.no
+47 982 19 551

Personvernerklæringen