I dag ønsker vi Ruben Havre og Tore Løvmo velkommen til Sonat

Jan 4, 2021 | Velkommen

I dag ønsker vi Ruben Havre og Tore Løvmo velkommen til Sonat.

Tore har lang fartstid innen software- og produktutvikling, teknisk prosjektledelse, arkitektur, continuous deployment og digitalisering. Som utvikler har han jobbet primært med Java-rammeverk og har spisset seg innen finans og forsikring de siste årene.

Ruben har master i informatikk fra UiB innen programutvikling, og har mange års erfaring som web og mobil-utvikler. Han har jobbet med mobilapper, frontend og backend. Han har også inngående erfaring med Node.js, Angular, databaser, bruk av skytjenester og ulike systemer for å automatisere oppgaver som bygging og deployment.

Sonat har i dag 64 ansatte og leverer tjenester innen IT rådgiving, prosjektledelse, maskinlæring, kunstig intelligens, front-end utvikling, back-end utvikling og arkitekturrådgiving. Selskapet er solid og har hatt god og lønnsom vekst gjennom snart 5 år.

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS Karl Johansgt 25 0159 Oslo Kontakt: hallvard.romstad@sonat.no +47 924 14 706
Sonat Consulting Bergen AS Sandviksboder 5 5034 Bergen Kontakt: jonny.klemetsen@sonat.no +47 982 19 551