Om Sonat

Gode personlige egenskaper
Høyere utdanning
Senior erfaring
God relasjonell kompetanse

Konkurransekraft gjennom data.


Vårt firmanavn, Sonat, er hentet fra musikkuttrykket Sonate. Sonate er et musikkstykke som fremføres av en solist som behersker sitt instrument på en fremragende måte i samspill med sitt orkester.
– Slik ønsker vi også å fremstå.
Våre konsulenter skal være dyktig på sitt fagområde men også ha gode relasjonelle ferdigheter som fremmer samhandling i team.

Etablert

2012

Organisasjonsnummer

819 664 102

ansatte

71

utdanning

MSc: 49   |   PhD: 6

plassering

Oslo  |  Bergen

Daglig leder

Bergen  |
Jonny Klemetsen
Oslo |
Kjell Værøy Ljøstad

FNs bærekraftsmål

Vi har siden 2015 bidratt til FNs bærekraftsmål nr.3
Mer

Styreleder

Kjartan Storli

Hallvard har mange års erfaring innen salg, forretningsutvikling og ledelse. Han har jobbet i ulike sektorer i IT bransjen, herunder konsulent, hardware, outsourcing, og software. Han kommer fra et Ed-tech selskap der han var leder for det internasjonale salgs- og partnerapparatet. Han er leder for Sonat Oslo og har fokus på oppbygging av selskapet i Oslo. Arbeidsområde Salg, salgsledelse, ledelse, prosjektledelse og forretningsutvikling. Kontaktinformasjon Mobiltelefon: 924 14 706 E-post: hallvard.romstad@sonat.no

Arbeidsområde Systemutvikling i Java, Spring, Hibernate, SQL, JavaScript. Utvikling til WordPress. Arkitektur, integrasjon. Kontaktinformasjon Mobiltelefon: 941 01 312 E-post: oleg.chubukov@sonat.no

Møt Vårt Team

Vi fremmer innovasjon gjennom likeverd, åpenhet og entusiasme, kombinert med god forretningsmessig og teknologisk forståelse.
- SONAT

Sonat Oslo

Arbeidsområde

Daglig leder, Salgsledelse, mål- og strategiplanlegging, Relasjonskompetanse, Relasjonsledelse

Kjell har mange års erfaring fra IT-bransjen som daglig leder, avdelingsdirektør, selger og gründer. Han har jobbet med salg av både software og konsulenter og er mye brukt som foredragsholder innen tema som relasjoner, ledelse og effektive team. Han deler gjerne egen erfaring med våre kunder.

Kjell Værøy Ljøstad

kjell.ljostad@sonat.no
952 67 129

Arbeidsområde

Teamleder, Scrum Master, systemutvikler

Arild har erfaring med teamledelse, smidig metodikk og systemutvikling fra statistikk, forsikringssektor og telecom. Han har arbeidet med utvikling av forretningskritiske løsninger. Kjernekompetansen hans ligger på teamledelse og web- og applikasjonsutvikling i Java og JavaScript.

Arild Johan Takvam-Borge

arild.takvam-borge@sonat.no
917 36 278

Lars Tore er utdannet innen data og elektronikk. Han er full stack utvikler, og har lang erfaring innen Embedded SW. Arbeidsområde Lars har jobbet mye med digital HW design og OS/driverutvikling. De siste årene har han jobbet med med IoT/Cloud i JAVA, Python og GO(lang) samt test/CI

Arbeidsområde

Systemutvikling, design og arkitektur med Go som hovedspråk.

Lars Tore er utdannet innen data og elektronikk. Han er full stack utvikler, og har lang erfaring innen Embedded SW.

Lars Tore Skau

larstore@sonat.no
918 48 790

Arbeidsområde

Maskinlæring, optimering og statistisk analyse

Tommy har en sterk bakgrunn innenfor anvendt matematikk, og har særlig kompetanse innenfor maskinlæring og statistikk, samt optimering og algoritmer.
Han utvikler primært i Python, og har erfaring med risikomodellering i finans og prediksjon i kraftmarkedet.

Tommy Odland

tommy.odland@sonat.no
952 18 768

Arbeidsområde

Systemutvikling, frontend og teknologiledelse


Eirik har spesialisert seg innen alle aspekter av front end utvikling og han har mange års erfaring som lead developer med hovedfokus på front end. Han har også erfaring som backend-utvikler.

Eirik Reksten

Eirik.reksten@sonat.no
906 50 981

Arbeidsområde

Igor arbeider i hovedsak med systemutvikling, løsningsarkitektur og rådgivning.

Igor har en Mastergrad i informatikk fra UiO i tillegg til utdannelse innen fysikk, statistikk og matematikk. Han har god kompetanse med både frontend og backend utvikling og i tillegg til å være en dyktig utvikler har han erfaring som arkitekt, rådgiver og tech-lead.

Igor Erokhin

Igor.erokhin@sonat.no
992 63 679

Arbeidsområde

Systemutvikling, design og arkitektur med Java som hovedspråk.

Hadrien er utdannet innen informatikk og systemutvikling fra Infosup i Paris. Han har bred erfaring som Java-utvikler og mange års med systemutvikling fra Norge og Frankrike. Hadrien har erfaring fra offentlig sektor, IT og Telecom, mediebransjen og frivillige organisasjoner. Hadrien er sosial og omgjengelig, han trives med samarbeid og liker å jobbe med utfordrende prosjekter og ny teknologi.

Hadrien Kohl

hadrien.kohl@sonat.no
410 67 196

Arbeidsområde

DevOps, virtualisering, integrasjon og skyløsninger.

Pavlo er utdannet innen informasjonsteknologi, sikkerhet og datavitenskap med spesialisering i utvikling og drift av datasystemer. Pavlo har blant annet erfaring med DevOps. automatisering av prosesser, integrasjon, testing og datamigrasjon. Han har også erfaring med skyløsninger og virtualiseringsteknologi som Docker og Kubernetes.

Pavlo Rosiuk

pavlo@sonat.no
450 14 171

Arbeidsområde

Systemutvikling .NET, Techlead, 3D/VR.

Terje har master innen både Datateknikk og Teknologiledelse fra NTNU, og mer enn 15 år med erfaring fra programutvikling. Han har god forretningsforståelse og gode kommunikasjonsferdigheter. Primærspråk er C#, men han har også erfaring fra C++, Java, JavaScript og andre språk. Terje har jobbet mye med sanntid 3D-visualisering, virtuell virkelighet (VR), geomatikk og GIS. Han har også erfaring med prosjektledelse og tech-lead.

Terje Wiesener

terje.wiesener@sonat.no
951 67 433

Arbeidsområde

Arkitektur, systemintegrasjon og systemutvikling med JAVA som hovedspråk.

Børge har en allsidig bakgrunn og mer enn 20 års erfaring som systemutvikler. Børge har de senere årene opparbeidet seg en unik kompetanse innen automatisering, kontinuerlig utvikling, kontinuerlig integrasjon, deploy og automatisert testing.
Børge har jobbet med Java relaterte løsninger med hovedvekt på Open Source, tjenesteorientert arkitektur og microservices.

Børge Haugsdal

borge.haugsdal@sonat.no
909 65 253

Arbeidsområde

Systemutvikler, frontend og designutvikling.

Kristoffer har en allsidig utdannelse innen IT, og har jobbet i store prestisjeprosjekter innen bank, marine- og oljeindustri. Han har god erfaring med å jobbe tett med designere for å implementere smarte designløsninger.

Kristoffer Lund

kristoffer.lund@sonat.no
957 04 987

Arbeidsområde

Systemutvikler, frontend og backend, .NET.

Alf har meget god erfaring med frontend- og backendutvikling.Han har også jobbet som tech lead. Alf har spesielt fokus på smidig utvikling og gode arbeidsmetoder. Han er målbevisst og alltid motivert for å hjelpe kunde med å nå deres mål.

Alf Hammerseth

alf.hammerseth@sonat.no
995 37 363

 

Arbeidsområde  Salg, salgsledelse, ledelse, prosjektledelse og forretningsutvikling. Kontaktinformasjon  Mobiltelefon: 924 14 706 E-post: hallvard.romstad@sonat.no

Arbeidsområde  Systemutvikling i Java, Spring, Hibernate, SQL, JavaScript. Utvikling til WordPress. Arkitektur, integrasjon. Kontaktinformasjon  Mobiltelefon: 941 01 312 E-post: oleg.chubukov@sonat.no

Arbeidsområde Systemutvikling, design og arkitektur innen .NET og web-løsninger. Kontaktinformasjon  Mobiltelefon: 908 68 331 E-post: thomas.eyde@sonat.no

Arbeidsområde  Arkitektur, systemintegrasjon og systemutvikling på java og mobile plattformer. Kontaktinformasjon  Mobiltelefon: 917 36 278 E-post: arild.takvam-borge@sonat.no

Arbeidsområde Systemutvikling, design og arkitektur med Java som hovedspråk. Kontaktinformasjon Mobiltelefon: 410 67 196 E-post: hadrien.kohl@sonat.no

Arbeidsområde  Lars har jobbet mye med digital HW design og OS/driverutvikling. De siste årene har han jobbet med med IoT/Cloud i JAVA, Python og GO(lang) samt test/CI Kontaktinformasjon  Mobiltelefon: 918 48 790 E-post: larstore@sonat.no

Arbeidsområde  Lars har jobbet mye med digital HW design og OS/driverutvikling. De siste årene har han jobbet med med IoT/Cloud i JAVA, Python og GO(lang) samt test/CI Kontaktinformasjon  Mobiltelefon: 918 48 790 E-post: larstore@sonat.no

Arbeidsområde  Lars har jobbet mye med digital HW design og OS/driverutvikling. De siste årene har han jobbet med med IoT/Cloud i JAVA, Python og GO(lang) samt test/CI Kontaktinformasjon  Mobiltelefon: 918 48 790 E-post: larstore@sonat.no

Arbeidsområde

Front-end og back-end utvikling

Jonas har flere års erfaring som fullstack-utvikler i media- og bankbransjen. Han har utviklet skreddersydde CMS-systemer og vært med på å utvikle nye nettbankløsninger. Han har sin spisskompetanse innen javascript, og han har jobbet mye med React og Node, samt oppsett av moderne økosystemer for frontend-applikasjoner. Han har også arbeidserfaring med .NET og Java.

Jonas Lundeland

jonas.lundeland@sonat.no
975 94 064

Arbeidsområde

Markedssjef, Salgsledelse, Lederutvikling, Prosjektledelse, Forretningsutvikling

Trine er en erfaren markedsfører, prosjektleder, forretningsutvikler og leder. Hun har jobbet i ulike markedsavdelinger, senior prosjektleder og gründer. Der har krysningen mellom bærekraft og teknologi fanget hennes interesse. Trine har blitt brukt som foredragsholder innen ledelse, forretningsutvikling og teamarbeid, hun deler gjerne egne erfaringer med våre kunder.

Trine Aa. Tolfsby

trine.tolfsby@sonat.no
982 52 670

Sonat Bergen

Arbeidsområde

Daglig leder
Programledelse, prosjektledelse, serviceledelse, salgsledelse, mål- og strategiplanlegging, IT planlegging og prosessutvikling.

Jonny har mange års ledererfaring fra IT bransjen som avdelingsdirektør, programleder, regionsjef og prosjektleder. Har også erfaring med oppbygging av en stor serviceorganisasjon rettet mot leveranse av IT tjenester.

Jonny Klemetsen

jonny.klemetsen@sonat.no
982 19 551

Arbeidsområde

Salg, forretningsutvikling og prosjektledelse.

Geir har mange års ledererfaring fra rekrutterings- og konsulentbransjen som salgsleder, regionsleder, forretningsutvikler og prosjektleder.

Geir Lillebø

geir.lilleboe@sonat.no
928 85 110

Arbeidsområde

Salg og forretningsutvikling i Sonat.

Thomas har lang erfaring fra relasjonsbygging og salg av tjenester. Han har erfaring fra forretningsarbeid i Bergen Næringsråd U37 og Norsk Petroleumsforening (NPF).

Thomas Mellin-Olsen

thomas.mellin-olsen@sonat.no
917 98 489

Arbeidsområde

Ledelse, strategi, prosessforbedring, forretningsutvikling

Kjartan startet sin karriere som utvikler, men har de senere årene opparbeidet lang erfaring som prosjektleder og forretningsutvikler. Han arbeider gjerne med bedrifter som ønsker å ta strategiske grep rundt digitalisering og kan da bidra både med metodekompetanse, rådgivning eller ta en aktiv rolle i prosjektene. Som leder fokuserer han på å skape gode, dynamiske team som er i stand til å jobbe selvstendig og kreativt.

Kjartan Storli

Kjartan.storli@sonat.no
902 07 278

Arbeidsområde

Backend basert på Java og Spring teknologier. Frontend basert på funksjonelle språk. Last-testing og DevOps.

Dag har en master i Informasjonsvitenskap fra UiB med fokus på utvikling i Java. Han har jobbet både i det private og offentlige og har erfaring fra backend, frontend og API design. Han har også erfaring innen DevOps og last-testing i stor skala. I tillegg brenner Dag for funksjonelle språk og trender innen funksjonell programmering. Dag har jobbet med løsninger for forskningsdata og innen media for store OTT tilbydere.

Dag Østgulen Heradstveit

dag.heradstveit@sonat.no
909 63 610

Arbeidsområde

Systemutvikling, web, .net, java og mobil

Tobias har erfaring og kompetanse innen design og utvikling av IT-systemer innen bank, telekom, og retail. Han er en allsidig full-stack-systemutvikler som kan jobbe med alle deler av en applikasjon. Tobias er utadvendt og selvstendig utvikler som alltid gjør sitt beste for å drive prosjektet fremover.

Tobias Laupsa Nilsen

Tobias.Nilsen@sonat.no
406 31 865

Arbeidsområde

Systemutvikling, spillutvikling og frontend. Java, c#, Unity3D, Javscript, React, Golang m.fl.

Ricki har bakgrunn fra arkitekturplanlegging, systemutvikling og spillutvikling. Han har har også meget god kompetanse på elektronisk signering, BankID, Java, VR og AR. Ricki har god kunnskap om saksbehandlings- og kundeserviceprosesser innen pensjonsforsikring.

Ricki Sickenger

ricki.sickenger@sonat.no
913 44 457

Arbeidsområde

Design og systemutvikling innen Java og C#, Azure, Teknisk arkitektur, Android, JavaScript.

Jan-Terje har jobbet som design og systemutvikler innen fagfelt som bank, finans, forsikring, smartelefon, TV, media og offentlig sektor. Han er en allsidig Java og C# -utvikler med erfaring innen objektorientert og funksjonell programmering. Mye av arbeidserfaringen hans har vært som systemutvikler, som senere har utviklet seg til roller med mer ansvar.

Jan-Terje Sørensen

jan-terje.sorensen@sonat.no
922 89 894

Arbeidsområde

Systemutvikling med Microsoft .Net, arkitektur og prosessautomatisering.

Ilya har en mastergrad i Computer Science fra universitetet i Perm. Han er en erfaren utvikler med kjernekompetanse innen Microsoft Technology, arkitektur og sikkerhet. Ilya har erfaring som systemutvikler, arkitekt, tekniskleder og prosjektleder. Han har tidligere jobbet innenfor bransjer som bank, finans og for systemleverandører. Ilya er interessert i ny teknologi og opptatt av «Clean Code» prinsipper.

Ilya Chernomordik

Ilya.chernomordik@sonat.no
452 38 705

Arbeidsområde

Systemutvikling i Java, Spring, Hibernate, SQL, JavaScript. Utvikling til WordPress. Arkitektur, integrasjon.

Njål har kompetanse og erfaring med design og utvikling av IT-systemer, innenfor bransjer som helse, bank, media og akademia. Han er en allsidig utvikler med .NET og Java kompetanse. Njål har jobbet mye med integrasjonsutvikling og arkitektur.

Njål Nordmark

Njaal.nordmark@sonat.no
941 37 784

Arbeidsområde

UX, UI, GUI Design

Li-hsuan har lang erfaring med UX / UI / GUI design i IT-bransjen fra kunder som Acer, Dell, og Hp. Hun har gode egenskaper og ferdigheter med å oversette et komplisert budskap til en visuell kommunikasjon.

Li-Hsuan Chen

li-hsuan.chen@sonat.no
403 08 086

Arbeidsområde

Arkitektur og utvikling av løsninger for datastreaming, maskinlæring, datalagring, analyse og rapportering.

Christian er utdannet ved UiB og har en PhD innen matematikk og algoritmer. Han er ekspert på arkitektur for datalagring, dataanalyse, datavarehus og rapportering. Han har dyp kompetanse innen bank.

Christian Sloper

christian.sloper@sonat.no
907 42 410

Hallvard Romstad

Design og systemutvikling basert på javascript,.net, C# og MS-SQL Server.

Øyvind har lang erfaring med utvikling av IT systemer fra bransjer som industri, forsikring, energi, helse etc. Han har arbeidet med både front-end og back-end utvikling og har et godt øye for god brukeropplevelse og design.. Har i tillegg også erfaring fra roller som prosjektleder, teamleder og arkitekt.

Øyvind Øyen

oyvind.oyen@sonat.no
995 25 150

Arbeidsområde

Systemutvikling med Microsoft .net og Java.

Stig har allsidig bakgrunn fra systemutvikling med Microsoft .Net og Java samt mye erfaring fra front-end utvikling og databaser. Stig har jobbet mye med agile sammen med SCRUM og er stor tilhenger av Kanban. Han har god domeneinnsikt i finans, fra forsikring til bank og tar raskt eierskap til prosesser i nye oppdrag.

Stig Hausberg

stig.hausberg@sonat.no
916 85 476

Arbeidsområde

Systemutvikling, arkitektur, spesielt java og web-applikasjoner

Stian har levert prosjekter innen bank og finans, energi og offentlig sektor de siste 15 årene. Han har bidratt på prosjekter hele veien fra planlegging, analyse og design til utvikling og implementering. Stian jobber godt med andre og trives i åpne og utviklende prosjekter.

Stian Almås

stian.almaas@sonat.no
907 28 801

Arbeidsområde

Systemutvikling, arkitektur, integrasjon, Java og .net

Sondre har lang erfaring med å designe og utvikle systemer fra bank, forsikring, telekom og offentlig sektor. Han er opptatt av å bygge og dele kunnskap for å kunne gjøre teamet best mulig. Sondre er en sosialt omgjengelig person som er godt likt hos våre kunder.

Sondre Eikanger Kvalø

sondre.kvalo@sonat.no
481 90 609

Arbeidsområde

Systemutvikling, teknisk arkitektur, java, .net og mobile løsninger.

Roy har lang erfaring med design, systemutvikling og arkitektur fra media, bank, og offentligsektor. Han er en allsidig ressurs som fungere både som utvikler,teknisk leder og arkitekt. Roy er en utadvendt konsulent som bidrar mye for å skape en hyggelig arbeidsplass.

Roy Kjellid

roy.kjellid@sonat.no
984 00 800

Arbeidsområde

Design og systemutvikling basert på Java/Opensource teknologi og Javascript for front-end utvikling samt bygg og deployment.

Petur har spisskompetanse innen devops og utviklingsprosesser. Petur har dyp innsikt innen Atlassian sin porfolio, spesielt Jira og Confluence, hvor han har lang erfaring med oppsett, design og utvikling. Han har jobbet mye med Java, Python og frontend. Petur har erfaring innen ulike bransjer som telekom, bank, offentlige sektor og transport.

Pétur Björn Thorsteinsson

petur@sonat.no
458 69 893

Arbeidsområde

Systemutvikling, teknisk arkitektur, web, .Net og mobile løsninger.

Per Kåre har erfaring fra bransjer som olje og forsikring. Han har arbeidet med design og utvikling av IT løsninger som skal støtte opp under prosesser for borerapportering så vel som automatisering av saksbehandling innen forsikring. Per Kåre har dyp innsikt i Microsoft teknologi som .net, C# og Sharepoint.

Per Kåre Otteren

perkare.otteren@sonat.no
911 73 545

Arbeidsområde

UX design, teknisk arkitektur og java.

Arnstein har bakgrunn fra design og systemutvikling i Java. Han har erfaring fra utvikling og analysering av finansielle instrumenter innen valuta markedet, CRM i mediavirksomheter og drift av kino. Arnstein har god kompetanse i brukergrensesnitt og brukeropplevelser.

Arnstein Flemmen

arnstein.flemmen@sonat.no
991 57 351

Arbeidsområde

Prosessforbedring, fasilitering og systemutvikling innen Javascript, Java, C#, MS SQL Server og Oracle.

Olav har spisskompetanse på prosessforbedring, fasilitering, systemutvikling og systemintegrasjon. Han har lang erfaring med utviklingsverktøy som Javascript, Java, C#, MS SQL Server og Oracle. Olav har erfaring fra fasilitering av grupper ifm fusjonsprosesser og redesign av arbeidsprosesser. Han har utviklet løsninger for håndtering av medlemsregister, nettbank, Skipsadministrative system, pasientregister. Gjennom sin karriere har han bygget opp god bransjeinnsikt i bank, olje&energi, shipping og helse.

Olav Hugaas

olav.hugaas@sonat.no
915 71 457

Arbeidsområde

Teamledelse, systemutvikling og prosessautomatisering.

Espen har bakgrunn fra prosessutvikling, teamledelse, Scrum og systemutvikling. Espen har også erfaring med implementering av ledelses- og rapporteringsverktøy innen forsikring. Han har spesielt god erfaring fra automatisering av arbeidsprosesser innen livsforsikring.

Espen Kvalheim

espen.kvalheim@sonat.no
986 08 322

Arbeidsområde

Arkitektur, systemintegrasjon og systemutvikling på java og mobile plattformer.

Helge har erfaring med arkitektur, design og systemutvikling fra banksektor. Han har arbeidet med utvikling av regnskaps-, forsikrings- og andre driftskritiske løsninger. Kjernekompetansen hans ligger på web- og applikasjonsutvikling.

Helge Skjellevik

helge.skjellevik@sonat.no
974 79 234

Arbeidsområde

Systemarkitektur, skyarkitektur og systemutvikling

Lars har erfaring med systemutvikling, systemarkitektur og skyarkitektur fra helse og finanssektor. Han har de siste årene jobbet som løsningsarkitekt for en av Norges mest moderne bankløsninger. Lars er en pragmatisk og lett omgjengelig ressurs som bidrar positivt til arbeidsmiljøet.

Lars Aaberg

Lars.aaberg@sonat.no
458 51 242

Arbeidsområde

Front- og backend-utvikling, relasjonsdatabaser, Android applikasjonsutvikling.

Olav har lang fartstid som fullstack-utvikler og systemforvalter. Han har videreutviklet portalløsninger med responsivt design, audit logging og single sign on. Olav tung erfaring med å konvertere klientapplikasjoner til webløsninger, samt utviklet gebyrkalkulatorer. Han har brukt Microsoft og Java-teknologi, relasjonsdatabaser, NoSQL, Javascript, responsivt design og semantisk web. Han har god kompetanse på offentlig sektor.

Olav Alexander Mjelde

olav.alexander.mjelde@sonat.no
984 25 342

Arbeidsområde

Front-end utvikling og back-end utvikling basert på Java- og Microsoft teknologi og front-end verktøy.

Joakim har lang erfaring med front-end og back-end utvikling. Han har jobbet med .net og Java applikasjoner. Han har erfaring fra bransjer som bank, finans, kraft, telecom og offentlig sektor. Kjernekompetansen hans ligger på web- og applikasjonsutvikling.

Joakim Hop

joakim.hop@sonat.no
920 97 579

Arbeidsområde

Maskinlæring, kunstig intelligense og datamining.

Gemma er data scientist og spesialist på maskinlæring og avansert dataanalyse. Hun har en PhD i beregningsbiologi og erfaring fra Industriell IOT i marin sektor og forskingsprosjekt med fokus på beregningsmodellering, dataintegrasjon og dataanalyse innen kompleks systemanalyse, genomikk og marin molekylærbiologi.

Gemma Danks

gemma.danks@sonat.no
462 81 374

Arbeidsområde

Android-utvikler, Front-/backend utvikling basert på Java. AWS og DevOps

Jon er en dyktig apputvikler med lang erfaring innenfor bank og media. Han har i tillegg erfaring med backend, web-frontend og fullstack, hovedsakelig basert på Java. Jon er opptatt av Android og Google sine løsninger, samt app-tilpassede sky-løsninger som Firebase og AWS. Han følger i tillegg med på, og vurderer bruk av cross-platform-løsninger som Flutter. Jon har jobbet med bankløsninger for store bankaktører, og med media-løsninger for store OTT-aktører.

Jon Harald Øymyr

Jon.oymyr@sonat.no
957 23 475

Arbeidsområde

Systemutvikling, teknisk arkitektur, Scala/Java

Morten har sterk kompetanse innen arkitektur, systemutvikling og prosessautomatisering. Han er spesialist innen Scala, Java og Open-source og har erfaring fra bransjer som telecom, forsikring og media. Morten trives med nye problemstillinger og liker å dele kunskap.

Morten Kjetland

morten.kjetland@sonat.no
456 64 979

Arbeidsområde

Design og systemutvikling i en Java/JVM basert stack, samt datagrafikk, visualisering og GPU basert prosessering.

Jonas har master i informatikk fra UIB innen visualisering og datagrafikk, han har siden 2011 erfaring fra offentlig og privat sektor som forsker ved matematisk institutt og systemutvikler innen bank og finans. Jonas har sin kjernekompetanse innen design og utvikling av backend for web baserte løsninger, med kontinuerlig leveranse og agile metoder som verktøy i utviklingsprosessen.

Jonas Waage

jonas.waage@sonat.no
416 80 174

Arbeidsområde

Back-end og front-end utvikling basert på Java og .Net og mobile løsninger.
Løsningsarkitektur og prosesser.

Jarle har lang erfaring med både front-end og back-end utvikling. Han har jobbet med .net, Java og mobile løsninger. I tillegg til utvikling har han hatt roller som løsningsarkitekt, virksomhetsarkitekt og rådgiver. Han har erfaring fra blant annet offentlig sektor, ERP, olje og gass, helsesektor og energi. Jarle har også jobbet en del med forbedring av prosesser, automatisering og dokumentasjon.

Jarle Børsheim

Jarle.borsheim@sonat.no
971 50 183

Arbeidsområde

Design og systemutvikling med Java, samt ulike rammeverk for Front-og Backend-utvikling.

Thomas har lang og bred erfaring som javautvikler og har siden 2005 erfaring innen bank- og finans, telekom, TV, media og offentlig sektor. Kjernekompetansen hans ligger i design og utvikling av webbaserte løsninger med tjenesteorientert arkitektur. Thomas har også god erfaring med databaser, agile metoder, kontinuerlig leveranse og event baserte systemer.

Thomas Nøkling

Thomas.nokling@sonat.no
902 73 736

Arbeidsområde

Bildebehandling, optimering og maskinlæring

Ørjan er ekspert på bildebehandling med lang erfaring fra helsesektoren, akademia og konsulentbransjen. Han har doktorgrad i optimering, og har jobbet mye med simuleringsmodeller knyttet til vareflyt og ressurs-dimensjonering. I Sonat er hans hovedfokus på maskinlæring med utviklerkompetanse i C, C#, Java, R, SQL, Matlab, Python og Linux-scripts.

Ørjan Bergmann

orjan.bergmann@sonat.no
473 49 050

Arbeidsområde

Statistisk dataanalyse og maskinlæring

Henrik er data scientist med erfaring fra transport og olje- og energibransjen med fokus på overlevelsesanalyse, sanntids tilstandsovervåking, systemarkitektur og automatiske rapporteringssystemer. Han har en sterk kompetanse innen multivariat statistisk dataanalyse, data wrangling, visualisering og romlig statistikk. Henrik har en mastergrad i modellering og dataanalyse fra Universitetet i Oslo og utviklerkompetanse i R og Python.

Henrik Nyhus

henrik.nyhus@sonat.no
907 80 670

Arbeidsområde

Virtual Reality(VR), Augmented Reality(AR) og spillutvikling med Unity3D og c#

Ravn har bakgrunn fra spillbransjen og utvikling av spill og applikasjkoner med virtuell virkelighet (VR). Han er utdannet ved datalinjen på Voss folkehøgskule. Han har flere års erfaring som gründer og utvikler i spillselskapet han var med å starte etter endt utdanning.

Ravn Ivarson

ravn@sonat.no
906 82 787

Arbeidsområde

Design og systemutvikling med. Net og web, samt ulike rammeverk for front-og backend-utviklin

Thomas har lang og bred erfaring som. Net-utvikler og har siden 1999 erfaring innen helse, shipping, havbruk, forsikring og olje/energi. Kjernekompetansen hans ligger i design og utvikling av webbaserte løsninger med tjenesteorientert arkitektur. Thomas har også god erfaring med databaser og agile metoder.

Thomas Ellingsen

thomas.ellingsen@sonat.no
988 90 775

Arbeidsområde

Systemutvikling og spillutvikling. C++, C# og Unity3D. 

Pål har bakgrunn fra spillbransjen hvor han har erfaring med AI, VR, visualisering, nettverk og arkitektur. Han har også jobbet med samhandlingsløsninger mot oljebransjen.

Pål Trefall

pal.trefall@sonat.no
934 79 784

Arbeidsområde

Frontend og backend utvikling på .Net og Java plattform. 

Marius har mange års erfaring som fullstack utvikler for media og oljebransjen. Han har blant annet utviklet avanserte CMS systemer for administrering av video innhold og skreddersydde systemer for registrering og rapportering. Han har inngående erfaring med Node og React, i tillegg har han jobbet med Java og C#.

Marius Ludvigsen

marius.ludvigsen@sonat.no
454 54 768

Arbeidsområde

Utvikling, arkitektur, skytjenester

Henrik har flere års erfaring som fullstack-utvikler i media- og oljebransjen. Han har blant annet vært med på å utvikle skybaserte SaaS løsninger og programvare for 3D visualisering. Henrik har erfaring med et bredt utvalg av teknologier, men har sin spisskompetanse innen JavaScript, Node, og React.

Henrik Larsen Toft

henrik.toft@sonat.no
901 43 537

Arbeidsområde

Utvikling, arkitektur, skytjenester

Sondre har erfaring med utvikling av IT systemer for mediebransjen. Han har jobbet med back-end og front-end løsninger, fra brukerportaler til videoredigering i skyen. Han har også jobbet som Tech Team Lead.

Sondre Johannessen

sondre.johannessen@sonat.no
948 40 795

Arbeidsområde

App, frontend, fullstack, tech lead, sikkerhet

Terje har bred erfaring fra kunder i mange ulike bransjer og på mange ulike teknologier. Han er en solid støttespiller i alle faser av prosjektet og stiller med kompetanse, entusiasme og godt humør som smitter. Han trives godt i tverrfaglige team med tett samarbeid med design og UX.

Terje Tjervaag

terje.tjervaag@sonat.no
908 81 390

Arbeidsområde

Systemutvikling, web, .net, java og mobil

Martin er en fleksibel og erfaren fullstack utvikler med en forkjærlighet for frontend. Har har stort spekter i bransjeerfaring fra compliance management og ERP til e-læring og strømmetjenester der han har jobbet mest med React, Angular, C# og Azure.

Martin Leithaug

martin.leithaug@sonat.no
402 01 703

Arbeidsområde

Systemutvikling, integrasjon, .NET, DevOps, JavaScript og frontend rammeverk

Fredrik er en erfaren full-stack systemutvikler. Han har erfaring med web- og mobilløsninger for eiendomsbransjen, og utvikling av en selvbetjent betalingsløsning. Han har også erfaring med flere integrasjonsprosjekter innen finans- og bankbransjen. Han er imøtekommende og relasjonsbyggende, lærer fort og har alltid et godt forhold til sine medarbeidere og kunder.

Fredrik Smaamo

fredrik.smaamo@sonat.no
934 22 099

Arbeidsområde

Back-end og front-end utvikling basert på Java- og .NET-plattform

Eivind er en erfaren fullstack-utvikler fra blant annet offentlig sektor, bank og finans, helsesektor og energi. Hans kjernekompetanse ligger i design og utvikling av web- og mobilløsninger. I tillegg til utvikling har han hatt roller som løsningsarkitekt og rådgiver. Eivind har også god erfaring med databaser, DevOps, publiseringsløsninger og saksbehandlingssystemer.

Eivind Bjørkelund

eivind.bjorkelund@sonat.no
456 62 010

Arbeidsområde

Systemutvikling, MS.Net

Nøkkelkompetanse: Ingebrigt er utdannet sivilingeniør i teknisk fysikk ved NTNU. Han har lang erfaring med design og utvikling av backend for webbaserte løsninger. Kjernekompetansen er utvikling på .NET-plattformen, samt regelmotorutvikling. Han har også erfaring med databaser, smidige metoder og automatisert testing. Ingebrigt har et analytisk tankesett, og tar raskt til seg ny kunnskap.

Ingebrigt Winjum

ingebrigt.winjum@sonat.no
408 63 512

Arbeidsområde

Dataanalyse, datalagring, visualisering og maskinlæring

Dag Inge er utdannet innen datateknologi fra NTNU og har spesialisert seg i kunstig intelligens. Som konsulent har han erfaring med dataanalyse, visualisering og maskinlæring i blant annet bank- og transportbransjen. Dag Inge har kompetanse innen Python, C#, SQL og Azure og har samtidig en sterk interesse for å bringe verdi ut av data.

Dag Inge Helgøy

dag.helgoy@sonat.no
930 14 639

Arbeidsområde

Dataanalyse, maskinlæring, prediksjon og visualisering

Helge har en mastergrad i Computer Science and Engineering fra Danmarks Tekniske Universitet med spesialisering innen kunstig intelligens og algoritmer. Han har erfaring med håndtering av store datamengder, mønstergjenkjenning i historiske data og har alltid et fokus på performance. Med en allsidig bakgrunn i blant annet Python, Java, .Net og C++ har Helge lett for å lære nye verktøy, og en stor interesse for state-of-the-art teknologi.

Helge Hatteland

helge.hatteland@sonat.no
921 21 262

Arbeidsområde

Systemutvikling frontend og backend.

Jannicke har en bachelor i informatikk fra NTNU. Hun har erfaring og kompetanse innen design og utvikling av IT-systemer innen bank, helse og kontraktshåndtering. Jannicke er brukerorientert og søker å finne gode universelle løsninger som frontendutvikler.

Jannicke Nielsen

jannicke.nielsen@sonat.no
453 95 866

Arbeidsområde

Programutvikling, spillutvikling, 3D artist/generalist, Virtuell Virkelighet (VR)

Lauritz har mastergrad i programutvikling fra Universitetet i Bergen og Høgskulen på Vestlandet. I tillegg har han en Bachelor of Arts i 3D spillgrafikk fra Noroff og University of Teesside. Han har over 10 års erfaring som generalist innen 3D visualisering for blant annet olje og energi, shipping og fiskerinæringen. Han har og erfaring med å utvikle VR simulatorer og opplevelser til blant annet messebruk, forskning og behandling/rehabilitering.

Lauritz Valved

lauritz.valved@sonat.no
456 99 470

 

Arbeidsområde

Systemutvikling, App, Frontend, backend, Java, Kotlin, Javascript

Ruben har master i informatikk fra UiB innen programutvikling, og har mange års erfaring som web og mobil-utvikler. Han har jobbet med mobilapper, frontend og backend. Han har også inngående erfaring med Node.js, Angular, databaser, bruk av skytjenester og ulike systemer for å automatisere oppgaver som bygging og deployment.

Ruben Havre

ruben.havre@sonat.no
971 77 154

Arbeidsområde

Software- og produktutvikling, teknisk prosjektledelse, arkitektur, continuous deployment og digitalisering

Som utvikler har han jobbet primært med Java-rammeverk og er en fremragende utvikler i både Java og teknologiene rundt.
Bred kompetanse på backend og integrasjon. Tore har også kompetanse på en rekke andre teknologier, herunder moderne metodeverk, andre utviklingsrammeverk, skyløsninger og front-end løsninger. Bransjeerfaring hovedsakelig innen bank, forsikring/pensjon.

Tore Løvmo

tore.lovmo@sonat.no
908 90 710

Arbeidsområde

React , .Net core

Even er utdannet dataingeniør ved OsloMet. Han har jobbet mye med Java i apper og programmer, han har også erfaring med frontend og backend utvikling for applikasjoner. Even har også holdt på med prototyping og brukertesting. Han skal i tiden framover jobbe på prosjekter med React og .Net core.

Even Olsen

even.olsen@sonat.no
995 86 682

Arbeidsområde

Systemutvikling, teamledelse, arkitektur

Bakgrunn fra systemutvikling, teamledelse og arkitektur. Erfaring innen design og utvikling av IT-løsninger innen kontraktshåndtering og bank. Fullstack på MS-plattformen og foretrekker Agile utviklingsprosesser.

Kateryna Saraieva

kateryna.saraieva@sonat.no
482 46 753

Arbeidsområde

Fullstack på mobil, web og cloud. SRE.

Allsidig med erfaring fra bank, spillutvikling og videoløsninger. Kjent med det meste av ny teknologi, skyløsninger og automasjon, samt integrasjon og systemarkitektur.

Arne Molland

arne.molland@sonat.no
919 99 429

Kontakt

Sonat Consulting Oslo AS

Adresse:
Karl Johansgt 25
0159 Oslo

Kontakt:
Kjell Værøy Ljøstad

kjell.ljostad@sonat.no
+47 952 67 129

Sonat Consulting Bergen AS

Besøksadresse:
C. Sundts gate 17-19
5008 Bergen

Postadresse:
Sonat Consulting Bergen AS
Postboks 234 Sentrum
5804 Bergen

Kontakt:
Jonny Klemetsen

jonny.klemetsen@sonat.no
+47 982 19 551

Personvernerklæringen