Mai fagdag med funksjonell programmer og mye mer

Mai ble avsluttet med en variert fagdag med mange spennende og viktige tema. Vi var innom kjørte halvdagssesjoner med funksjonell programmering, DevOps Maskinlæring og tilsist grunnleggende ferdigheter i første hjelp.

Les mer
 • ARTIKKEL
  April: Fagdag i vektordatabaser og generativ AI

  En ny fagdag med AI som tema kan være å repetere tidligere fagdager. Men innen dette området går utviklingen så raskt at en oppdatering i temaet er helt nødvendig. Og hvilke fagdag det ble; mange snakket om at dette var en av de beste gjennom tidene. Takk til Nicholas Mowatt og Malik Aasen for vel gjennomført dag.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  "DARE TO DISRUPT": En kveld dedikert til innovasjon i finanssektoren og lanseringen av These Ways Oslo

  På Rebel feiret vi lanseringen av These Ways Oslo med fokus på finansinnovasjon. Diskusjonene inkluderte perspektiver fra etablerte aktører som Storebrand og nyskapere som Bulder Bank og DigitalNorway. Sentralt for kvelden var betydningen av å gå mot strømmen for å skape nyskaping, samt viktigheten av brukerfokus og åpenhet hun. Kvelden avsluttet med inspirerende samtaler og uformell mingling, markerende en vellykket start og spennende fremtid for These Ways i Oslo!

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Sonat på Barnefysioterapikongressen 2024: Innovasjon og Engasjement

  Sonat har utviklet en simulator som innebærer ridefysioterapi i VR på mekanisk hest, kalt "Riderehab VR”. Ved å utvikle et digitalt supplement til tradisjonell ridefysioterapi var formålet å gjøre ryggtrening på mekanisk hest gøyt og effektivt for barn og unge. Les mer om hvordan teknologi kan brukes til å forbedre behandlingen og opplevelsen av terapi for blantannet barn med motoriske utfordringer gjennom denne simulatoren.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Sonat og These Ways definerer samspillet mellom teknologi og design

  I en verden der teknologi og design blir stadig mer integrert, har Sonat og These Ways dannet et dynamisk partnerskap som utforsker samarbeidet mellom strategisk design og teknologisk innovasjon. I dette intervjuet gir Haakon Skramstad og Hogne Malum Gjersvik oss innsikt i historien, kulturen og suksessen som definerer disse unike selskapene.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Sonat etablerer et datterselskap i Trondheim

  Sonat ønsker å være til stede i de store byene i Norge og nå etablerer vi et datterselskap i Trondheim. Vi ønsker Nadeem Qureshi velkommen som daglig leder sammen med partner Arve Nygård som også vil utgjøre endel av ledelse i Trondheim i første fase.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Februar fagdag med 2 spor

  Fagdagene er viktige for oss for å skape en god møteplass for nettverksbygging og faglig oppdatering. Februar var viet til to tema: IoT og social networking.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Vårt nyeste tilskudd, Tobias Tønnessen

  Vi ønsker velkommen til Sonat, Tobias Tønnessen!

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Velkommen til Ruben Skartveit

  Velkommen til Ruben Skartveit!

  Les mer
 • ARTIKKEL
  New chair of the board in Sonat

  It is a great pleasure to be able to welcome Bente Sollid Storehaug to the Sonat team as the new chairwoman.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Sonat representerte Vestland i årets EY Entrepreneurfinale i Oslo

  Sonat ved Jonny Klemetsen var Vestland sin representant i EY Entrepreneur finale i Oslo. Totalt var det 14 deltagere og konkurransen var beinhard. Sonat ble nominert i klassen Scale Up og her vant Envirex Group ved Thomas Aunvik og Kenneth Thunheim.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Årets første Fagdag

  Årets første fagdag i Oslo og Bergen hadde preg av en hacathon med innlagte konkurranseelementer. Det ble lite tid til mat og drikke og full fokus på å lage verdens beste romskip.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Fremtidsutsikter for 2024

  Velkommen til 2024, et år som vil forme næringslivet og samfunnet på nye måter, og påvirke hvordan vi driver virksomhet, samhandler og forstår verden rundt oss. Haakon Skramstad, direktør for forretningsutvikling i Oslo, deler innsikter om hva vi tror vil prege det kommende året.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Velkommen til Ingrid-Alice Bløtekjær.

  Vi ønsker Ingrid-Alice Bløtekjær velkommen til Sonat.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Sammen.no - Nytt nettsted for Studentsamskipnaden med bistand fra Sonat

  Sammen - Studentsamkipnaden på Vestlandet lanserte denne uken nytt nettsted og er godt fornøyd med vår bistand:

  "Tusen takk til Sonat AS-gruppen for samarbeidet - vi er SÅ fornøyde med vår nye nettside og gleder oss til fortsettelsen". Sitat fra Sammen - Studentsamkipnaden på Vestlandet.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Sonats Jonny Klemetsen vant EoY prisen 2023 på Vestlandet

  Den årlige kåringen av årets entreprenør på Vestlandet fant sted i fantastiske Frescohallen i Bergen. De nominerte til finalen var Erik Løvaas i Løvaas Maskin og Kjell Bjørnar Størksen i 2Stabilise AS. Sonats daglige leder Jonny Klemetsen ble utropt til Årets vinner av region finalen.

  Les mer
 • Les mer
 • ARTIKKEL
  Sonats Jonny Klemetsen Nominert til Årets Entreprenør i Vest

  Jonny Klemetsen, konserndirektør i Sonat, har blitt hedret med en nominasjon til Årets Entreprenør i Vest av EY og Verdiskaping i Vest. Denne prestisjetunge anerkjennelsen reflekterer Jonnys betydelige bidrag til den digitale og innovative sektoren i regionen, støttet av et dedikert team på 120 ansatte hos Sonat.

  Les mer
 • Les mer
 • ARTIKKEL
  Velkommen til Mathias Bjerke!

  Vi ønsker Mathias Bjerke velkommen til Sonat.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Oktober fagdag med 2 spor

  Høstens fagdag i Bergen ble avholdt i Grieggården. Det var god oppslutning om dagen og den inneholdt to spor: CD/CI og Presentasjonsteknikk.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Bli bedre kjent med Ingebrigt Winjum

  Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat. God lesning!

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Haakon Skramstad - Ny kommersiell direktør i Oslo

  Haakon Skramstad er ny kommersiell direktør i Sonat Oslo.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Moderne Retro - utvikling på Commodore 64

  Hør på Ricki Sickenger fortelle om hvordan moderne spillutvikling på retro maskinen Commodore 64.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  August fagdag med bredt program

  Ferietiden er over og ny fagdag ble holdt fredag 25. august. Fagdagene er blitt en viktig kulturbærer og utfordrer konsulentene i å forberede, gjennomføre og evaluere hva som skaper den gode opplevelsen på fagdagene. Denne gangen var det tre tema. Et teknologispor, et lavkode spor og et designspor.

  Les mer
Vis mer
Environment