BOB - DET ER LURT Å BLI MEDLEM 

BOB leder teknologisatsing i eiendomsbransjen

BOB er Vestlandets største boligbyggelag, med over 70 000 medlemmer. De er en engasjert og profesjonell by-utvikler og bygger boliger for sine medlemmer. Deres visjon er å bygge fellesskap!

BOB er initiativtaker for eiendomsteknologi-klyngen Proptech Innovation. Dette er en klynge med aktører fra forskjellige bransjer og som har ett felles mål - å finne nye måter å samarbeide på for å kunne lage bedre og mer innovative løsninger for fremtiden.Vi brenner for å skape verdi for kundene våre, hjelpe dem å skape verdi for sine kunder og ansatte. Det er samspillet mellom menneske, prosess og teknologi som skaper magi. Her kan du dypdykke i noen av prosjekter vi har jobbet med og fremdeles jobber på.

Lurer du på noe er det bare å ta kontakte med oss.
 • BOB - DET ER LURT Å BLI MEDLEM 

  BOB leder teknologisatsing i eiendomsbransjen

  BOB er Vestlandets største boligbyggelag, med over 70 000 medlemmer. De er en engasjert og profesjonell by-utvikler og bygger boliger for sine medlemmer. Deres visjon er å bygge fellesskap!

  BOB er initiativtaker for eiendomsteknologi-klyngen Proptech Innovation. Dette er en klynge med aktører fra forskjellige bransjer og som har ett felles mål - å finne nye måter å samarbeide på for å kunne lage bedre og mer innovative løsninger for fremtiden.


  Les mer
 • Buffer Sparebanken Vest

  Buffer Sparebanken Vest – bank og teknologi for kundens beste.

  Buffer – enkel finansiering for bedrifter. Med en buffer har bedriften full kontroll på likviditeten, og det er enklere enn du tror! Buffer gir kort og godt penger på bedriftens buffer-konto, med en gang de sender faktura til en kunde. Bedriften overfører penger til sin driftskonto så ofte de vil – enklere blir det faktisk ikke. Disse enkel løsningene er komplekse under overflaten, men det er tjenestedesign og teknologi i perfekt forening.


  Les mer
 • CUTTERS  – FRISØRER ELLER ET TEKNOLOGISELSKAP?

  Cutters er et nytt og unikt drop-in konsept som bygger på tre faktorer: effektivitet, kvalitet og pris. De har tatt teknologiens mulighetsrom på alvor og selv om bransjen i høyeste grad er manuell og analog. Frisør med saks eller maskin, som klipper håret til en kunde etter kundens preferanser, kjennetegnes Cutters som et selskap som er "digital-by-birth". Selskapet innoverer stadig for å tilføre kunden økt verdi og sikrer effektivitet i backoffice og er en del av det selskapet er tuftet på. Cutters er en spennende oppdragsgiver for vårt team.


  Les mer
 • BKK TAR I BRUK ROBOTISERING OG MASKINLÆRING

  BKK Varme har siden i sommer 2018 hatt et banebrytende prosjekt der de har tatt i bruk maskinlæring for å predikere varmebehovet i Bergen og Sonat er samarbeidspartner i dette viktige prosjektet. Prediksjonen tar utgangspunkt i sesong, døgn og værsvigninger. Prosjektet skal også benytte robotstyring for å effektivisere varmedistribusjonen i nettet. Lønnsomheten i prosjektet er meget god og inntjeningen er gjort i løpet av 12-24 måneder.


  Les mer