Sonat leverer en rekke tjenester innenfor teknologi, design og kompetanseutvikling. Vi tror alle gode prestasjoner skapes av menneskers holdninger, motivasjon, kompetanse og eierskapet til teknologi. Les mer om tjenestene våre her, og ta gjerne kontakt for å finne ut mer om hvordan vi kan hjelpe deg å skape verdi.

 • Teknologi

  Sonat har noen av de fremste eksperter på å lage gode digitale opplevelser og løsninger. Vi lager gode løsninger basert på Java og Open source. Vi har også tung kompetanse med bruk av Microsoft teknologi. Stadig flere av våre kunder tar i bruk skytjenester og vi bygger stadig dypere kunnskap om det. Det gjør oss meget leveransedyktig som rådgivere for våre kunder og best rustet til å dra nytte av de nye mulighetene som daglig publiseres på skyplattformene som Azure,Amazon og Google her. Vi har også de to siste årene bygget opp en av de tyngste og beste fagmiljøene innen maskinlæring, kunstig intelligens, virtuall reality og augmented reality.

  Les mer
 • Forretningsutvikling

  Hvordan lykkes du med digital tjeneste- og produktutvikling, med god product-market-fit? Vi kan bistå med å definere, designe og utvikle digitale produkter og tjenester. Vi er opptatt av å utvikle brukerorienterte produkter og tjenester. I praksis benytter vi Design Thinking-metodikk, The Lean Product Process og smidig utvikling for å skape digitale tjenester og produkter som setter mennesker sine behov i sentrum.

  Men hvor starter reisen med oss?

  Først - gi oss et vink, så vi kan snakke sammen og finne ut om vi er en god match. Så kan reisen se slik ut:

  Les mer
 • Nearshoring

  Hindrer manglende kapasitet deg fra å realisere potensialet og hente ut forretningsverdi? Vi har alternative løsninger for deg, slik at du kan flytte investeringene fra en svært utfordrende rekrutteringsjobb til å få gjennomført prosjektene deres. Det er stor mangel på kloke hoder i Norge, det er mange som leter etter alternative løsninger og pandemien har vist oss at det er fullt mulig å jobbe remote. Vi har lært av feil og funnet løsninger, høres for godt ut til å være sant? Les mer her.

  Les mer
 • Maskinlæring / AI

  Maskinlæring bruker kraftige algoritmer på potensielt store datasett for å hente ut informasjon, lære mønstre og utføre prediksjoner.

  Dette gir våre kunder tilgang til informasjon for å kunne ta bedre beslutninger, automatisere oppgaver og effektivt predikere bedre enn det mennesker klarer alene. Våre eksperter bistår hele veien fra idé til produksjon, fra identifisering av verdifulle forretningsspørsmål og løsningsarkitektur til dataflyt, algoritmeutvikling, evaluering og operasjonalisering.

  Les mer
 • XR

  Virtual Reality og Augmented Reality
  Vi kan gjøre dine ideer til virkelighet.


  Sonat Consulting har flere års erfaring med å lage Virtual Reality(VR) og Augmented Reality(AR) løsninger for kunder. Etterhvert som teknologien har blitt bedre og utstyret har blitt rimeligere har vi sett en økende interesse hos kunder for å ta dette i bruk.

  Les mer
 • Management

  Sonat tilbyr rådgivingstjenester til våre kunder som ønsker å etablere gode strategier for digitalisering. Den teknologiske utviklingen akselererer og som en ledende aktør er vi forpliktet til å være kjent med de overordnede teknologiske utviklingstrekk. Vi vil gjennom vår brede erfaring med digitalisering kunne bidra til at våre kunder kan skape nye forretningsmessige muligheter ved å ta i bruk ny eller utnytte eksisterende teknologi. Våre tjenester retter seg mot strategisk planlegging, prosessforbedring, anskaffelser av IT løsninger og arkitekturplanleggging

  Les mer
 • Kompetanseutvikling

  Vi har fokus på utvikling av kurs og trening for våre kunder.
  Alle kurs som tilbys våre kunder er kvalitetssikret og referanser kan oppgis om ønskelig.

  Les mer
Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad