Hero

Årets første fagdag

Publisert 02.02.2021

Årets første fagdag og sosiale sammenkomst var naturlignok digital. Fagledergruppen hadde satt sammen en variert og god dag der vi fikk utnyttet til det fulle alle muligheter som ligger i Zoom. Dagens startet med et webinar med temaet brukertesting.

Siden dette var første samling for året var det naturlig å snakke litt rundt hvilke utviklingsmål som hver enkelt konsulent skal sette seg i 2021. Jonny holdt derfor et innlegg om “Hvordan gjøre andre gode i team?” som handler mye om utvikling av våre relasjonelle ferdigheter.

Deretter tok Pål Trefall oss gjennom IoT Azure Hub med utgangspunkt i hans erfaring fra et prosjekt innen havbruk. Ricki har nylig lansert et spill som heter Showdown på Commodore 64. Det var et spennende foredrag for oss alle som husker tilbake til hjemmecomputerens spede begynnelse. Avslutningsvis snakket Lars om ferdigheter og teknikker i “Social networking”. Hvordan kan vi effektivt vedlikeholde og utvikle vår nettverk?

Dagen ble avsluttet med gruppeoppgaver der vi jobbet oss gjennom tema relatert til utvikling og deling av faglig innhold. Det være seg relatert til grunnleggende konsulentferdigheter, nye teknologier, metoder og teknikker.

Helt på tampen hadde Geir Lillebø forberedt en quiz. Thomas Ellingsen stakk av med en knepen seier med heder og ære som premie.

Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad