Hero

Februar fagdag med 2 spor

Av Jonny Klemetsen, Jon Harald Øymyr og Erik Bøtun

Publisert 29.02.2024

Over 40 påmeldte til fredagens fagdag som hadde to tema å by på: IoT i praksis samt Social Networking.

På fredag arrangerte vi en vellykket fagdag som ble holdt i Grieg-gaarden med to separate spor. Totalt var vi over 40 påmeldte.

IoT i praksis
I det første sporet, “IoT i praksis”, ledet John Harald Øymyr og Erik Bøtun deltakerne gjennom opprettelsen av en helhetlig arbeidsflyt fra sensordata til database og presentasjonslag.

Deltakerne fikk praktisk erfaring med bruk av to åpne API-er, PostgreSQL, Azure functions, Python og Grafana i løsningen.

Salgsteknikk
I det andre sporet, “Salgsteknikk”, samlet Jonny erfarne konsulenter for å jobbe med hvordan vi utøver Social Networking og hvordan det kan nudge et salg. Det er et tema som har gitt stor effekt til Sonat over tid. Mange av våre store kunder er blitt til pga at vi har et bredt og godt sosial nettverk. Vi så litt på hvordan vi driver salg i dag og hva våre senior konsulenter med lang fartstid kan bidra.


Etter fagdagen var det sosialt samvær og mulighet for å nyte en matbit sammen. Arrangørene takket alle deltakerne for en flott fagdag, hvor alle fikk med seg mange nye og nyttige verktøy for å styrke sine faglige ferdigheter.

Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi
Environment