Hero

Hadrien Kohl: Reisen fra Paris til teknologiens verden hos Sonat

Av Celina Rongved

Publisert 10.11.2023

🚀 Bli kjent med Hadrien Kohl

Hadrien Kohl, en dyktig konsulent ved Sonat Consulting, har en imponerende karriere som spenner over flere tiÄr. Han kommer opprinnelig fra Paris, Frankrike, og ble en del av Sonat-teamet flere Är siden, bare kort tid etter at kontoret i Oslo Äpnet dÞrene.

Hadrien er i dag 37 Är, men oppdaget sin programmeringsinteresse allerede i tidlig alder. Han ble introdusert for verden av datamaskiner via sin bestefars gamle datamaskin og en manual for et grunnleggende programmeringssprÄk. Han startet med Ä utforske programmeringens verden, noe som fanget interessen hans, og snart begynte han Ä skrive kode og lage sine egne dataspill. Han fulgte sin elektronikk og IKT utdannelse i Frankrike, og hans studier innen programmering og prosjektledelse ga ham et solid fundament for hans fremtidige karriere.

For tiden jobber han med Vipps, og han er involvert i tjenester som interne Vipps-tjenester bruker for Ä samle kundedata. Dette er et betydelig prosjekt med stor trafikk i Vipps, og Hadrien er begeistret for Ä se at kodene han har skapt, blir brukt hyppig i en sÄ populÊr tjeneste. Dette prosjektet er et av flere prosjekter som har brakt spenning og innovasjon til hans karriere.

Sonat Consulting er kjent for sitt nÊre samhold og gode arbeidsmiljÞ, og Hadrien har vÊrt en del av denne varme atmosfÊren. Hadrien beskriver sterke kollegiale forhold og tett samarbeid. Han har deltatt i fagdager og andre sosiale arrangementer som har hjulpet ham med Ä bygge sterke bÄnd med teamet. Hos Sonat er det et sterkt fokus pÄ trygghet og velvÊre, og dette er noe som Hadrien setter stor pris pÄ.

đŸ‘„ RĂ„d til Fremtidige Konsulenter

For unge fagfolk som Þnsker Ä forfÞlge en karriere som konsulent innen teknologi, har Hadrien noen verdifulle rÄd. Han bemerker at som konsulent har man ofte pÄvirkningskraft i organisasjonen pÄ grunn av ens posisjon eller Ä kunne komme med et nytt perspektiv. Det er viktig Ä vÊre en god kommunikator, glad i Ä diskutere og ha meninger som blir hÞrt.

🌟 Teknologi i Fremtiden

Hadrien er spent pÄ utfordringene og mulighetene som venter teknologikonsulenter i fremtiden. Han pÄpeker at nye sprÄkmodeller og kunstig intelligens vil forandre mÄten vi jobber pÄ, og industrien nok vil oppleve en tjenesterevolusjon. Han tror pÄ hÞyere effektivitet, noe som kan redusere gapet mellom junior og senior utviklere og fÞre til mer produksjon og bedre produkter.

Hadrien Kohl representerer en av de mange dyktige konsulentene som bidrar til suksessen til Sonat Consulting. Med en lidenskap for teknologi og et sterkt engasjement for teamet og kulturen, har han funnet sitt andre hjem hos Sonat. Vi ser frem til Ä fortsette Ä jobbe sammen, lÊre av hverandre og oppnÄ nye hÞyder i vÄr felles reise. Takk, Hadrien, for ditt bidrag og engasjement!

Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi
Environment