Hero

Har du lyst til å jobbe med den nyeste teknologien?

Publisert 21.01.2016

Til de rette kandidaten kan vi tilby et sterkt fagmiljø samt gode lønnsbetingelser og medeierskap. Vårt mål er å tilby den beste faglige utviklingen for våre ansatte og tilrettelegge for at du skal kunne lykkes som en dyktig fagperson. Du vil også få anledning til å være med å utforme selskapets strategi.

Vi søker fortrinnsvis kandidater med høyere utdanning, gode akademiske resultater, samt minimum 1-2 års erfaring, men vi ønsker å komme i dialog med alle som kan vise til gode resultater som utvikler eller konsulent.

Vi satser mye på faglig utvikling og innovasjon. Som eksempel har vi en dagssamling siste dag i måneden der vi tar for oss et fagtema, De neste fagdagene våre kommer til å omhandle; Kunstig intelligens. Maskinlæring, Datamining, Continious Integration og Digitalisering av prosesser. Vi er også endel av et industrikonsortium delvis finansiert av Norges Forskningsråd der vi skal utvikle digitale hjelpemidler for helsesektoren i partnerskap med Helse Bergen.

Dersom du er interessert i å høre litt nærmere om mulighetene her hos oss kan ta kontakt med: Thomas Mellin-Olsen, mob.tel: 917 98449 eller e-mail: Thomas Mellin-Olsen. Alternativt Jonny Klemetsen, mob.tel: 982 19551 eller email: jonny.klemetsen@sonat.no.

Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi