Hero

Prioriter teknisk gjeld - som om tid og penger faktisk betyr noe!

Av Trine Aa. Tolfsby

Vi vet at så fort vi har skrevet én kodelinje, har vi pådratt oss teknisk gjeld, men hva så? Hvilken betydning har den tekniske gjelden vår for oss? Vet du hva den har å si for deg og din bedrift? Prioriter din tekniske gjeld, som om tid og penger betyr noe! Vi inviterer på et ettermiddags-seminar med Adam Thornhill, grunnleggeren av CodeScene, et verktøy for programvareanalyse. Adam er også forfatteren av bøker som Software Design X-Rays, og bestselgeren Your Code as a Crime Scene.

Å prioritere teknisk gjeld er en krevende jobb og et stort problem for mange bedrifter. Moderne systemer har ofte millioner av kodelinjer og gjerne flere utviklingsteam, der ingen har den helhetlige oversikten. I tillegg er det alltid en avveining mellom å forbedre eksisterende kode og å legge til nye funksjoner, så vi må bruke tiden vår klokt.

I denne presentasjonen vil du se hvordan lett tilgjengelig utviklingsdata lar deg avdekke organisasjonens atferd og mønstre. Denne språknøytrale tilnærmingen lar deg prioritere de delene av systemet som drar mest nytte av forbedring. De spesifikke eksemplene er fra virkelige kodebaser som Android, Linux-kjernen, .NET Core runtime og mer. Dette nye perspektivet på programvareutvikling vil endre hvordan du ser på kode i fremtiden.

Vi gleder oss til å dele dette med dere – meld deg på i dag, så du sikrer deg en plass!

Event: Prioritize Technical Debt as if Time and Money Matters

Tid: Torsdag 3. mars 2022 - kl 16.00 - 18.00

Sted: Rebel, Kinosalen, Universitetgaten 2. 0164 OSLO

JA! Dette vil jeg være med på - meld meg på her!

Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad