Hero

Sonat etablerer seg i Oslo

Publisert 30.09.2017

Vi har over en tid fått stadig flere kunder i Oslo. Vi har derfor valgt å etablerer oss i Oslo med virkning fra 1. oktober 2017.

Sonat Consulting har ansatt Hallvard Romstad som leder for selskapets satsning i Oslo. Hallvard har mange års erfaring innen salg, forretningsutvikling og ledelse. Han har jobbet i ulike sektorer i IT bransjen, herunder konsulent, hardware, outsourcing, og software. Han kommer sist fra Skooler et softwareselskap innen Educational Technology der han var leder for det internasjonale salgs- og partnerapparatet. Hallvard får med seg Arild Takvam-Borge som har vært seniorkonsulent i Sonat siden 2015 og har mer enn 10 års erfaring med arkitektur, systemintegrasjon og systemutvikling.

Sonat Consulting Oslo skal i samarbeid med fagmiljøet i Bergen bygge en solid konsulentvirksomhet basert på senior kompetanse. Vi tar mål av oss å samle de beste konsulentene med god kompetanse innen java, .net og front-end. I tillegg vil vi utvikle et miljø innen maskinlæring og kunstig intelligens.

Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi