Hero

Velkommen til Arne Klein

Publisert 25.03.2018

Gjennom de siste 18 månedene så har behovet for kompetanse innen Data Science, Maskinlæring og Kunstig Intelligens økt kraftig i Bergen. Vi ser at stadig flere av våre kunder satser på dette området. Det har gjort at vi har klart å bygge oss opp til å inneha det tyngte og bredeste konsulentmiljøet på Vestlandet. Vi er nå engasjert i prosjekter for kunder i bank, finans, media, industri og martim sektor. Her trener vi algoritmer på eksisterende eller strømmende data. Såkalt supervised learning og unsupervised learning.

Vi har vært så heldig å bygge et internasjonalt miljø bestående av eksperter fra Sverige, Portugal, England og nå Tyskland. Dette er mennesker som kommer fra topp internasjonale universitet og innehar en PhD. Dette gir oss en unik mulighet til å trekke på europeiske impulser til videreutvikling av vårt fagområde.

Vi har nå fått styrket laget med Arne Klein. Arne har en sterk akademisk bakgrunn i matematisk optimering og fysikk med spesialisering i simulasjon og numerisk matematikk fra sin utdanning i Tyskland og Norge. Han har mange års erfaring med utvikling og har også jobbet som selvstendig næringsdrivende.

Han har særlig kompetanse innen komplekse matematiske problemstillinger knyttet til utvikling og har jobbet mye med optimering innen fornybar energi.

Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi