Hero

Vi gleder oss ikke…

Publisert 26.03.2019

…vi spenner setebeltene, spretter sjampanjen og deler ut super-smileys når vi ønsker Hogne Malum Gjersvik velkommen som daglig leder for These Ways.

Hogne kommer fra stillingen som Head of Studio for Idean, der han de siste fem årene har bygget opp kanskje Bergens mest suksessfulle innovasjons-byrå. Han starter i These Ways den 1. august.

Hogne har høy gjennomføringskraft og det har vært en viktig del av hans suksess når han har bygget design-miljøer og bedriftskultur fra bunnen av. Hans motto er «Kommer vi oss ikke til månen i dag bygger vi bare en ny og bedre rakett i morgen». Kundene forteller at han er engasjert og tilfører de verdi i innovasjonsprosesser. Han brenner rett og slett for designfaget og har erfart hvor verdifullt det er for deg som kunde. Tidligere har Hogne vært designer og ledet designteam for bl.a. Equinor, Audi, Wintershall, Stortinget, Helse Vest, Helse Bergen, Skatteetaten, Wolftech, Tv2, Sjøfartsdirektoratet, Maritime Bergen og NHH. Her har teamene vunnet både brukernes gunst – og mer håndfast, designpriser fra inn- og utland.

Sjef? Nei takk

Vi er glad for å ha fått en visjonær leder som samtidig bryr seg om sine kollegaer og medmennesker. Vi i These Ways ønsker å bygget et verdensledende studio innenfor design, innovasjon og strategi. Det klarer vi vi uten en Sjef. Hogne tror på at alle ansatte må være med å treffe avgjørelser og være ansvarlige for egen innovasjon. Han delegerer ansvar hurtig, fordi han tror mennesker vokser med den utfordringen de blir gitt. Gjerne litt ut over sin komfortsone, men alltid med støtte i bakhånd. Hogne har en svært uformell væremåte, gir ros i plenum og innspill på tomannshånd.

Vi er Beta Business klarert
Hogne har utdannelse på masternivå innen både design, ledelse og innovasjon fra Australia, Norge og Frankrike. Og sist nå, “Brytningstid” Master på NHH som pågår frem til 2020. Vi gleder oss enormt til å sette sammen byens beste, kuleste og mest empatiske gjeng innen Design Thinking og ta Bergen, Norge og verden med storm de neste årene.

Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi
Environment