Vi styrker kompetansen innen VR

Publisert 09.03.2018

Vi har gleden av å ønske Ravn Ivarson velkommen til Sonat Consulting Bergen. Ravn har bakgrunn fra spillbransjen og utvikling av spill og applikasjoner med virtuell virkelighet (VR). Ravn skal arbeide i vårt team for VR og Augmented Reality (AR). Ravn går inn i prosjekter rettet mot industri og shipping. Oppgavene her er å hjelpe til i teamet som jobber med digitale tvillinger gjennom å visualisere sensordata og utstyrstatus basert på maskinlæringsanalyser.

Han er utdannet ved datalinjen på Voss folkehøgskule. Han har flere års erfaring som gründer og utvikler i spillselskapet han var med å starte etter endt utdanning.

Vi har vært så heldig å bygge et internasjonalt miljø bestående av eksperter fra Sverige, Portugal, England og nå Tyskland. Dette er mennesker som kommer fra topp internasjonale universitet og innehar en PhD. Dette gir oss en unik mulighet til å trekke på europeiske impulser til videreutvikling av vårt fagområde.

Vi har nå fått styrket laget med Arne Klein. Arne har en sterk akademisk bakgrunn i matematisk optimering og fysikk med spesialisering i simulasjon og numerisk matematikk fra sin utdanning i Tyskland og Norge. Han har mange års erfaring med utvikling og har også jobbet som selvstendig næringsdrivende.

Han har særlig kompetanse innen komplekse matematiske problemstillinger knyttet til utvikling og har jobbet mye med optimering innen fornybar energi.