Alf Hammerseth
Artikler

Alf Hammerseth


+47 995 37 363

alf.hammerseth@sonat.no


Alf jobber etter mottoet å forbedre det svakeste leddet først i en løsning. Så langt har Alf jobbet med nettbank, nettbutikk, produkter og flere innholdsdrevet nettsteder hvor iveren er høy til å jobbe med kryssingen mellom mennesker og teknologi. Dette gjør at Alf trives godt i rollen som tech lead, backend eller frontend. Med utdanning som en data ingeniør fører til en strukturert tilnærming for å forstå en kunde nåværende situasjon og hvor Alf kan tilføre mest verdi, om det er å bygge forståelse hos ikke-teknologer eller se nærmere på problemstillinger i det tekniske, er det en stor motivasjon for å gode løsninger på dette.

Hovednedslagsfeltet for Alf er fag og muligheter innenfor dette for kunder. Dette vises ved at Alf er med i Fagleder komiteen og sosial komiteen. Fokuset i arbeidet er å jobbe for å ha kode som er enkel å forstå og kunne endre eller bygge videre på. Alf kan beskrives som utadvendt, uredd, lett å samarbeide med og positiv.

Alf er med i Sonat for her er det beste av begge verdener. I førersete på oppdraget og påvirkningskraft i hvilken retning selskapet skal gå mot.


Min ekspertise

Systemutvikling, .NET, Techlead, Angular og en del React

  • ARTIKKEL
    Bli bedre kjent med Alf Hammerseth

    Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat. God lesning!

    Les mer
Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad
Trondheim
Olav Tryggvasons gt. 40
7011
Kontaktperson
Nadeem Qureshi
Environment