Anne Midttveit
Artikler

Anne Midttveit

Forretningsutvikling


+47 958 78 170

anne.midttveit@sonat.no


Anne er forretningsutvikler i Sonat Consulting Bergen.
Hun har en bachelorgrad i markedskommunikasjon fra Handelshøyskolen BI, og har lang erfaring med salg og rådgivning fra kraftbransjen. Hun har et stort fokus på god kommunikasjon og det å skape gode relasjoner - internt og eksternt.

På fritiden liker hun å tilbringe tid med familien sin - samboer, sønn og hund. Ellers er hun veldig glad i matlaging og setter pris på gode samtaler over middagsbordet.

Anne valgte Sonat på grunn av det gode arbeidsmiljøet, de kompetente menneskene som jobber her og utviklingsmulighetene som hverdagen byr på.


Min ekspertise

Salg, forretningsutvikling og markedsføring

 • ARTIKKEL
  Sonat inviterer til Fag- og Sommerfest!

  Har du store mengder intern informasjon som er vanskelig å navigere gjennom? Utfører du tidkrevende rutinearbeid som stjeler verdifull tid fra de oppgavene som er mest essensielle?

  Ved å benytte enkle AI-løsninger som utnytter bedriftens egne data, kan ansatte oppleve en mer behagelig arbeidshverdag hvor de kan fokusere på de oppgavene som virkelig betyr noe.

  Les mer
 • ARTIKKEL
  Sonat inviterer til frokostseminar med CodeScene!

  Dagens IT ledere opplever det som utfordrende å følge opp utviklingsarbeidet av autonome team. CodeScene har funnet en løsning som forenkler dette arbeidet slik at det skaper verdi både for ledere og utviklere.

  Sonat inviterer til et frokostseminar med Adam Tornhill, som er grunnleggeren av CodeScene, keynote og TEDx-taler.

  Les mer
Bergen
C. Sundts gate 17-19
5004
Kontaktperson
Jonny Klemetsen
Oslo
Universitetsgata 2
0164
Kontaktperson
Haakon Skramstad