Arild Johan Takvam-Borge+47 917 36 278

arild.takvam-borge@sonat.no


Arild har jobbet i Sonat siden 2015 og i Oslo siden 2016. Han var med å starte avdelingen i Oslo, vikarierte et halvår som daglig leder og sitter i dag som valgt medlem i konsernstyret. Arild er har en mastergrad i informasjonsvitenskap og har jobbet som utvikler siden 2007. I senere år også fått god erfaring som Scrum Master, teamleder og tech lead. Dette er roller han trives veldig godt med, han har det aldri så bra som når han får bidra til at andre har det bra og leverer i jobben sin. Som utflyttet Bergenser tar Arild ansvar og henger opp Brann-flagget i tide og utide et drøyt bekkaspark fra Vålerengen sin stadion. Utover det trives han overraskende godt på Oslos østkant, er gift, pappa til to, fotballtrener og liker å vikariere som lærer i Kodetimen på skolen. Arild valgte Sonat i 2015 fordi han ønsket en arbeidsplass der han ble utfordret faglig og sosialt, en arbeidsplass der han kunne utvikle seg og med folk han kunne strekke seg etter.


Min ekspertise

Teamleder, Scrum Master, systemutvikler
 • ARTIKKEL

  Bli bedre kjent med Arild Johan Takvam-Borge

  Det viktigste for oss er folkene våre. I "Bli bedre kjent" gir vi deg et innblikk i vår lidenskap for faget vårt, vår hverdag og hvorfor vi trives så godt sammen i Sonat. God lesning!

  Les mer
 • ARTIKKEL

  Fagdag – Internet of Things

  Formålet med fagdagen var å gi et overblikk over de ulike anvendelsesområdene som Internet of Things synes å kunne få i fremtiden samt gi et praktisk innblikk i de ulike sensorteknologier som stadig blir bedre og billigere.

  Les mer
 • ARTIKKEL

  Fagdag – Domain Driven Design (DDD) og Event Storming

  Sonat Consulting Oslo hadde fagdag 24. mai. Temaet denne gang var Domain Driven Design (DDD) og Event Storming.

  Les mer